Veteráni bilancovali, aneb Petr Válek střídá Miroslava Čadu

Praha – 3. listopadu
Dvakrát do roka se scházejí bývalí automobiloví a motocykloví závodníci na své schůzi, kde bilancují uplynulý rok. Naposledy se sešli v sobotu kolem osmé ráno. Jako každý rok se platily příspěvky na další rok, které zůstávají ve svazu veteránů a mimo jiné se z nich financuje vydávání a distribuce klubového časopisu Veterán.

Roman Ječmínek zhodnotil uplynulý rok, kolik se odjelo závodů mistrovských i republikových. Po něm přečetl svoji zprávu z účetní knihy pan Kazda a příjmy a výdaje přednesl velice podrobně.

Jedním z hlavních bodů dopoledne bylo předání pohárů a dárkových tašek jubilantům. Z největší dálky dorazil závodník až z Řecka. Mimo jiné byl z plochodrážní sekce vyhlášen i Antonín Kasper, který se 31. října dožil osmdesáti let.

Dalším bodem byla volba nového výboru, kterým byl na další čtyři roky jednomyslně zvolen Petr Válek. Po skončení schůze byli všichni pozváni na občerstvení na gulášek s chlebem nebo rohlíkem včetně pivka, jak v přízemní restauraci, tak v místě konání v prvním patře, kde je sál pro tyto i jiné schůze,

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark II)