Liberec chystá další závody

Liberec – 2. září
Po úspěšné letní premiéře nové dráhy v libereckých Pavlovicích, chystá GRS Liberec další závod. Tentokrát půjde o rozloučení se sezónou. A Věroslav Kollert starší, šéf GRS, magazínu speedwayA-Z prozradil, že pro diváky chystá mnohá lákadla.

„Půjde o tréninkový závod,“ řekl Věroslav Kollert starší. „Na startu by se měly ukázat šestkrát čtyřkolky, šestkrát stopětadvacítky a plánujeme tak šest až devět jízd půllitrů. Celá akce bude ve znamení ukončení plochodrážní sezóny, pití piva Konrád a pojídání vepřového.“

Datum akce je bez záruky stanoven na 22. října. „Liberec tak chce navázat na první letní akci a nabudit diváky na sezónu 2006,“ slíbil Věroslav Kollert starší.
„V ní snad už budeme moci divákům ukázat i nějaký mistrovský závod. Srdečně zveme do Liberce také všechny čtenáře magazínu speedwayA-Z.“

A malá návnada na závěr. V úterý se při pražském závodě juniorských družstev Věroslav Kollert starší pohyboval ve společnosti Pavla Ondrašíka. Zajímal se, kdy pražský závodník odjíždí koncem října na hory lyžovat. A pak zveřejnil termín své rozlučky s letošní sezónou.