Věroslav Kollert konečně našel místo v extralize

Liberec – 22. února
Po té, co Mšeno koncem sezóny 2004 sestoupilo z extraligy, závodil Věroslav Kollert v českém šampionátu družstev pouze v nižší první lize. Angažmá libereckého juniora v extralize neskončila jednání jeho otce s Plzní ani loni, ani letos. Nicméně Věroslav Kollert se nakonec ve vyšší soutěži přece jen objeví. A to v nečekaných barvách.

Pokud se týká první ligy, příští týden má Věroslav Kollert na programu slavnostní podpis smlouvy se Mšenem za účasti prezidenta Rudolfa Grepla a sportovního manažera Antonína Kaspera staršího.

A v extralize bude nasazen na soupisku PSK Olymp Praha. „Dohodli jsme se, že budeme akceptovat podmínky pražského klubu,“ komentoval dohodu Věroslav Kollert starší. „Nasazení v konkrétních závodech bude odrazem momentální formy. Ale můžu říct, že Věrouš našel zatím ty nejlepší podmínky pro své extraligové starty.“

V zahraničí našel Věroslav Kollert angažmá v Rawiczi v polské první lize. Otazník visí nad reprízou jeho úspěšného působení v italské lize. Klub La Favorita Sarego se totiž ze soutěže odhlásil, údajně kvůli snížení jezdeckých kvót pro cizince.