Informační telefonní linka měla úspěch

Česká Třebová – 23. února
Magazín speedwayA-Z už tradičně přináší informace o plánovaných plochodrážních závodech na celém území naší republiky. Ke každému z nich vychází obsáhlý informační článek a většinou už dlouho předem je v kalendáři akcí začátek podniku. Co však s tím, je-li počasí nejisté?

V podobné situaci byla řada fanoušků, kteří chtěli vidět sobotní závod na ledové dráze v Českých Budějovicích. Teplé počasí zvyšovalo jejich obavy, zda jejich cesta nebude s ohledem na oblevu marná.

Proto nás napadlo využít mobilní telefon našeho šéfredaktora. Ten se na jih Čech vydal už brzy ráno a po domluvě s pořadateli měl aktuální informace. Nejistí fanoušci mu pak volali a dozvěděli se nejčerstvější informace.

Tuto službu využila během sobotního dopoledne asi dvacet diváků. Protože jsme přesvědčeni, že jde o aktuální a operativní způsob předávání informací, nebo internetové připojení nemusí být vždy k rychle k dispozici.

Akci hodnotíme jako úspěšnou a zvažujeme její rozšíření na letní měsíce. Svůj názor na ni můžete vyjádřit prostřednictvím vloženého komentáře nebo v naší anketě.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II)