Zeptejte se: Jaroslava Petráka

Pardubice – 22. prosince
S vestou Pardubic získal letos tituly v obou českých ligových soutěžích. Při Zlaté přilbě sahal po životním postupu z vylučovací skupiny, nicméně po pádu nakonec skončil v nemocnici. Musel vynechat závěr sezóny a definitivní rozuzlení prvoligového rébusu v pardubický prospěch sledoval na plzeňských Borech jen jako divák. Jaroslav Petrák, který se v průběhu roku stal prvním českým plochodrážníkem sedlajícím motory GM, je dalším závodníkem, jehož názory se objeví v exkluzivním rozhovoru magazínu speedwayA-Z. Také tentokrát do něho může svými otázkami vstoupit kterýkoliv čtenář.

„To víš, že ne, musím jít na operaci,“ reagoval Jaroslav Petrák na otázku magazínu speedwayA-Z, zda jeho rekonvalescence proběhla v pořádku. „Rameno je v háji a 3. února musím do nemocnice na resekci. Chci však stihnout začátek nové sezóny. Řekl jsem si totiž, že ještě rok zkusím, když mám ten novej motor.“

Své dotazy pro Jaroslava Petráka vkládejte jako komentáře k tomuto článku. Rozhovor je předběžně domluven na středu 29. prosince. Uzávěrka vašich příspěvků tedy bude o den dříve, v úterý 28. prosince ve 12:00.

Foto: Antonín Škach (na materiálu Fujifilm dodaném redakci firmou Ultralab a syn Praha www.ultralab.cz)