Nejlepší dojem zanechal Antonín Galliani

Pardubice – 11. srpna
Včera si v pardubickém Svítkově dali dostaveníčko čeští junioři, aby pod dohledem reprezentačního kouče Josefa Laštovky absolvovali soustředění. Bohužel italští závodníci, kteří mají v Pardubicích už od pondělí svůj kemp, neměli o uvažovaný test match zájem. Kandidáti o reprezentační místo ve finále mistrovství světa juniorských družstev tak měřili síly pouze mezi sebou.

Z uchazečů o reprezentační start chyběl Věroslav Kollert, který se teprve nad ránem vrátil z dlouhé trasy Liberec – Daugavpils – Březolupy – Liberec. Vedle Filipa Šitery, Antonína Gallianiho, Martina Málka, Patrika Linharta a Hynka Štichauera se na dráze objevili také Martin Gavenda, Pavel Fuksa a Ladislav Kratochvíl.

Byli rozděleni do dvou skupin, které byly měněny na základě odjetých výsledků. Celkové pořadí nebylo stanoveno, Josefu Laštovkovi šlo spíše o okoukávání, jak to komu ve Svítkově jde.

V tomto směru na něho udělal největší dojem Antonín Galliani. Nicméně nominace je stále otevřenou záležitostí. A další vodítka napoví zářijový extraligový závod.

I – Patrik Linhart, Hynek Štichauer, Martin Málek, Ladislav Kratochvíl
II – Antonín Galliani, Filip Šitera, Martin Gavenda, Pavel Fuksa

III – Antonín Galliani, Patrik Linhart, Hynek Štichauer, Filip Šitera
IV – Martin Málek, Martin Gavenda, Pavel Fuksa, Ladislav Kratochvíl

V – Martin Málek, Hynek Štichauer, Antonín Galliani, Patrik Linhart
VI – Filip Šitera, Martin Gavenda, Pavel Fuksa E, Ladislav Kratochvíl F

VII – Antonín Galliani, Filip Šitera, Hynek Štichauer, Martin Málek
VIII – Patrik Linhart, Martin Gavenda, Ladislav Kratochvíl, Pavel Fuksa E