Zeptejte se: Věroslava Kollerta

Liberec – 12. listopadu
Pokrok, který během letošní sezóny učinil, nebyl na první pohled křiklavý jako v případě jeho klubového kolegy Filipa Šitery. Snad proto, že se nedostal na stupně nabitého juniorského šampionátu. Nicméně nemohl by si ho nepovšimnout jedině slepý. Jeho nejmarkantnějším projevem se stalo stříbro z šampionátu juniorských družstev. Vedle toho se však osmnáctiletý Liberečák ve mšenských službách do podvědomí veřejnosti zapsal povedenými extraligami nebo stupni vítězů v juniorském předzávodu Tomíčkova memoriálu. A také perfektními starty. Na to, jak prožíval letošní rok, se magazín speedwayA-Z Věroslava Kollerta zeptá příští pátek. Své otázky do exkluzivního rozhovoru mohou zadávat také naši čtenáři.

Své zlepšené výkony nastartované začátkem léta zdůvodňoval mimo jiné školními prázdninami, které mu daly možnost soustředit se plně na plochou dráhu. Znamená to tedy, že dnes v období závodnické přestávky mezi dvěma sezónami je mezi svými spolužáky premiantem? „Já bych to řekl asi takhle,“ odrazil smeč Věroslav Kollert. „Z plochodrážníků jsem v naší třídě nejlepší trvale.“

Otázka na skloubení školních povinností s aktivním závoděním však ještě přijde příští pátek na řadu, stejně jako téma výstavby nové plochodrážní dráhy v Liberci. Také tentokrát můžete vkládat své dotazy na Věroslava Kollerta formou komentáře tohoto článku. Uzávěrka je však tentokrát už ve čtvrtek 18. listopadu ve 12:00.

Foto: Antonín Škach Škach (na materiálu Fujifilm dodaném redakci firmou Ultralab a syn Praha www.ultralab.cz) a archív autora.