Vyhlášení šampiónů motocyklového sportu provázely tradiční i netradiční momenty

Praha – 22. listopadu
Vyhlášení vítězů v pražském hotelu TOP se zúčastnili všichni mistři jednostopých závodních vozidel. Chyběli bohužel mimo jiné bratři Drymlové, kteří si zaslouženě užívají sami bez přítelkyn dovolené v Americe za svoje odlétané kilometry v tomto roce. Vzali to od severní Ameriky směrem na jih, jak mi řekl Aleš Dryml starší.

Hned po vyhlášení turistů na kolech prišla na řadu plochodrážní disciplína a celá plejáda našich kluků, kteří v tomto roce udělali výsledek. Mimo jiné i Eduard Krčmář, který k poháru dostal ještě plyšovou žirafu.

Po vyhlášení motokrosařů a dalších sportů přišli na řadu ti kteří reprezentovali republiku na bodovaných místech ve světě nebo Evropě. Za plochou dráhu tam vystoupil jediný zástupce, podle moderátorů docela v letech reprezentant Aleš Dryml starší za druhé místo v evropských dvojicích.

Po tomto vyhlášení byl dán pokyn ke konzumaci rautu, který byl hojný a chutově výborný. V některých chvílích dělal dokonce číšníka i Hynek Štichauer, který byl vyhlášen v družstvu zlatých extraligových Pardubic. Matěj Kůs zase podával kávu všem, kdo si řekli.

Nepříjemný večer prožil však šéf naší dráhy Petr Moravec, který vlétl po slovech prezidenta Romana Ječmínka – který nám přál mín Poláků a více juniorů ve všech soutěžích – na generálního sekretáře, aby si to s ním a prezidentem vyříkal.

To pro něj tento večer nebylo vše. Ještě se mu podařila kolize s jiným autem na parkovišti při odjezdu domů s Františkem Kalinou a přítelkyní, kteří přišli o svůj vůz díky poruše při cestě do Kralovic na schůzku SCM, kde auto musel nechat odtáhnout do Slaného k panu Moulisovi.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark II)