Zeptejte se: Jana Vondry

Praha – 18. března
Očividná averze ze strany pražského trenéra Vladimíra Kováře jej přivedla k rozhodnutí, aby ve svých dvaceti letech ukončil svou aktivní kariéru. Ostatně koho by bavilo o trénincích uklízet kompresor a při závodech se dívat z tribuny na své méně zkušené mladší kolegy? Od tedy července nezávodil, ale v zimě se jeho jméno dostalo do hledáčku Slaného. Nabídka středočeského klubu pro něho byla novým impulsem. Jan Vondra je dalším českým plochodrážníkem, který magazínu speedwayA-Z poskytne exkluzivní rozhovor. A samozřejmě také tentokrát budete mít možnost vložit své otázky i vy.

A to si slánští funkcionáři Jana Vondry všimli, když si do středočeského královského města přijel prohlédnout gotickou katedrálu sv. Gottharda? „Ne,“ odpovídá se smíchem Jan Vondra. „Zavolali mě. Proč, to by ses musel zeptat Milana Macha. Ve Slaným jsem zatím uvedenej na soupisce a to je zatím vše. Rok bych tam měl hostovat a pak bych měl bejt jejich.“

Svoje otázky pro Jana Vondru vkládejte jako komentáře k tomuto článku. Protože je rozhovor naplánován na příští sobotu, uzávěrka vašich příspěvků bude o den dříve, tedy v pátek 25. března.


Foto: Antonín Škach (na materiálu Fujifilm dodaném redakci firmou Ultralab a syn Praha www.ultralab.cz)