Zeptejte se: Karla Kadlece

Plzeň – 8. března
Po svém předloňském těžkém pádě v nizozemském Eenrumu se opět s plnou vervou vrhnul na ovály. Vedle mistrovství republiky v Mariánských Lázních jsme ho viděli ještě v semifinále v Liberci. Většinu sezony ovšem strávil na zahraničních dlouhých a travnatých oválech, kam ho mimo jiné volaly také reprezentační povinnosti. Čtyřiačtyřicetiletý plzeňský nezmar Karel Kadlec je dalším z řady závodník, který se sejde s šéfredaktorem magazínu speedwayA-Z kvůli exkluzivnímu rozhovoru. Také nyní se do něho můžete zapojit i vy, avšak dejte pozor na netradiční uzávěrku vašich příspěvků.

„Hlavně dlouhá a tráva,“ říká Karel Kadlec na téma jeho závodní činnosti v rychle se blížící sezoně. „Chtěl bych ale víc dlouhý. Už teď mám tři Norska. Přišlo to v úterý a je to dole na jihu. Mistrovství Norska, pak šampionát Skandinávie a nakonec pouák v Dramenu. Závodů bude samozřejmě víc. Skloubím to s Německem. Trošku jsem změnil taktiku. Dřív jsem si všechno domlouval na hubu, ale o hodně závodů jsem tak přišel. Teď budu posílat faxy dřív.“

Své otázky na Karla Kadlece vkládejte jako obvykle formou komentářů k tomuto článku. Nyní však máte méně času, protože uzávěrka vašich dotazů bude už ve středu 14. března ve 12:00. Všechny ostatní záležitosti spojené s účastí čtenářů v autogramiádě magazínu speedwayA-Z zůstávají beze změny.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II)