Zeptejte se: Josefa France

Kutná Hora – 27. ledna
Menší postavou, ale o to větší svým závodnickým srdcem. Tak jej znají nejen u nás, nýbrž také ve Velké Británii. Také loni proložil závody za pražský Olymp a britský Berwick reprezentačními starty. Druhé divoké karty na Grand Prix se sice nedočkal, nicméně do hledáčku Josefa Laštovky pro místo ve světovém poháru družstev se zase dostal. Josef Franc je dalším plochodrážníkem, který magazínu speedwayA-Z přislíbil exkluzivní rozhovor. A také tentokrát do něho svými dotazy mohou přispět rovněž naši čtenáři.

„Na příští víkend plánujeme hokejovou odvetu s družstvem Pneu Kalt,“ svěřil se Josef Franc, jak si užívá letošní zimu. „V Anglii jsem byl až do konce roku, takže teď hodně dělám s motorkama v dílně. Do práce letos nechodím, na dva měsíce to nemělo cenu. A potřeboval jsem se vrhnout na techniku. A připravit se fyzicky. Byli jsme s Prahou na Zadově na lyžích. A teď se samozřejmě v sobotu pojedu podívat na ledy do Divišova.“

Máte-li na Josefa France nějakou otázku, vložte jí formou komentáře k tomuto článku. Můžete tak učinit od této chvíle až do příštího pátku, tedy 4. února do 12:00. Rozhovor je domluven hned na druhý den.

Foto: Antonín Škach (na materiálu Fujifilm dodaném redakci firmou Ultralab a syn Praha www.ultralab.cz)