Dopolední inspekce řekla ano

České Budějovice – 17. února 13:30
Navzdory obavám z vlny teplého počasí a sněžení se zítřejší druhý závod mistrovství republiky na ledové dráze v Českých Budějovicích uskuteční. Dopoledne prohlédl ovál na rybníku Kamenný Antonín Klatovský starší a padlo rozhodnutí dotáhnout pořadatelský záměr do konce. Parta lidí kolem Zdeňka Simoty v současné době pracuje na zamrzlé ploše. Magazín speedwayA-Z zřídil informační linku. A vedle toho pro své čtenáře získal obrázek historické stříbrné přilby, kterou si na svou hlavu dočasně nasadí zítřejší vítěz.

Informace z jihočeské metropole mluví jednoznačnou a srozumitelnou řečí. Mělo by se jet. V současné době pořadatelé instalují startovací zařízení, reklamy a mantinely. Vedle toho neustále odsávají z povrchu svého obdivuhodného díla vodu.

Pakliže budete mít přesto pochybnosti, zda se do Českých Budějovic vydat, můžete zavolat vydavateli magazínu speedwayA-Z na mobilní telefon s číslem 604 534 551. Rád vám sdělí aktuálně dostupné informace. A protože vyrazí na cestu už zítra o půl páté ráno, můžete naši provizorní informační linku využívat už od této nekřesanské hodiny. Zároveň upozorňujeme, že uspokojit můžeme pouze telefonáty, nikoliv žádosti prostřednictvím SMS zpráv.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark) a archív pořadatelů