Zeptejte se:
Patrika Linharta

Doksany – 2. prosince
Jeho letošní sezóna překonala veškerá očekávání. A snad i symbolicky v jeho dvaceti letech předznamenala jeho blížící se přechod mezi seniory. Zatímco v juniorských družstvech neobhájil pro Slaný loňský primát a v jednadvacítkách na něho ani tentokrát žádná medaile nezbyla, vše si vynahradil v extralize a v mistrovství republiky dvojic. Plochodrážní rok 2006 tak završil jako dvojnásobný šampión naší země. Patrik Linhart se teprve tuto středu vrátil z australského turné, nicméně přesto přislíbil magazínu speedwayA-Z exkluzivní rozhovor. Rovněž v tomto případě mu naši čtenáři mohou položit svou otázku a získat tak jeho podepsanou fotografii.

„Australský léto,“ odpovídá Patrik Linhart na otázku, zda se mi líbí víc středoevropská zima nebo její pravý opak u protinožců. „Zimu totiž nemám moc rád. A tam bylo až 35 stupňů.“ Nicméně pořekadlo, všude dobře, doma nejlíp, platí i v případě slánského juniora. „V Austrálii jsem byl sám,“ říká. „A navíc tam jsou ošklivý holky.“ Po svém návratu si však nedopřává žádnou dlouhou aklimatizaci. „Jsem zrovna s Vencou Burandou v práci,“ svěřuje se. „Pomáháme tátovi na baráku.“

Své dotazy pro Patrika Linharta vkládejte formou komentářů k tomuto článku. Protože jsme rozhovor domlouvali operativně, máte na to tentokrát o něco méně času. S Patrikem Linhartem se sejdeme už příští sobotu, takže uzávěrka vašich příspěvků je v pátek 9. prosince v 21:00. Chcete-li získat jeho podepsanou fotografii, zašlete nám e-mailem svou poštovní adresu.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II)