Zeptejte se: Karla Kadlece

Plzeň – 3. listopadu
Své srpnové narozeniny oslavil v nemocnici v Nizozemí. A svůj zítřejší svátek prožije v podobném zdravotním zařízení v Plzni. Stále se totiž zotavuje z následků těžkého pádu z volného závodu v nizozemském Eenrumu, při němž si polámal nohu a rameno. Plzeňský matador Karel Kadlec, který se po svém comebacku v sezóně 2002 rychle etabloval v reprezentaci pro mistrovství světa a Evropy na dlouhých a travnatých drahách, přesto přislíbil magazínu speedwayA-Z exkluzivní rozhovor. Také tentokrát můžete zpovídanému jezdci položit své otázky a získat tak jeho podepsanou fotografii.

„Je to smůla,“ komentoval Karel Kadlec místa oslav svých letošních narozenin a jmenin. „Dneska jsem chtěl bejt na rozlučce na Markétě a na svůj svátek doma. Ale jdu na operaci s tím ramenem. Jsem rád, protože mě to železo, co drží kličku, omezuje v pohybu. Mělo tam bejt ještě tři měsíce, ale dělalo blbosti, tak mě objednali už teď. Taky noha je lepší a už chodím bez berle. Čekám pořád, až se to spojí, protože musí dorůst ty rozštíplý kousky. Už se těším, až budu moc po operaci chodit aspoň plavat. Teď jsem nemohl dělat nic, protože s jednou rukou a jednou nohou nejde nic dělat.“

Jak už se stalo zvykem, své dotazy do chystaného interview mohou vložit také naši čtenáři. Stačí jen jednoduše svou otázku vložit do komentáře k tomuto článku. Rozhovor je naplánován na příští sobotu 12. listopadu a uzávěrka vašich příspěvků je v pátek 11. listopadu v 21:00. Také tentokrát získají všichni autoři otázek fotografii Karla Kadlece s jeho vlastnoručním podpisem, kterou věnoval Pavel Fišer. Pakliže nechcete zveřejňovat svou poštovní adresu, kam vám fotografie máme poslat, na veřejném fóru, upřesněte místo dodání na redakčním e-mailu.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II)