Před Posledním nalévání bude ještě trénink

Liberec – 7. října
Po zítřejší mšenské Super Prix bude pro české diváky v této sezóně připravena už jen jediná plochodrážní akce, tréninkový závod mistrů Poslední nalévání na naší nejkratší dráze v Liberci. Uskuteční se v sobotu 22. října. Celé akci bude příští středu 12. října v 15:30 předcházet trénink, který bude přístupný pro plochodrážní veřejnost. Své motocykly tu bude zkoušet mimo jiné i Antonín Šváb. A do sedla plochodrážního speciálu se opět posadí i multinásobný český šampión Antonín Kasper.

Přítomnost Antonína Kaspera na středečním tréninku nebude rozhodně náhodná. Už druhým rokem totiž připravuje techniku pro Věroslava Kollerta. A navíc při Posledním nalévání poprvé od Tomíčkova memoriálu 2002 zkusí opět závodit.

Kromě něho se startovní listina klání, k němuž Věroslav Kollert a Jakub Hejral zvou šampióny z různých mistrovství, utěšeně zaplňuje také dalšími jmény. Svou účast už potvrdilo čtrnáct borců a další tři jsou prozatím v jednání.

Pracovní verze startovní listiny – Poslední nalévání, 22. října (13:00)

Vyzývatelé Věroslav Kollert, Liberec
  Jakub Hejral, Mšeno
 
Pozvaní mistři Antonín Šváb, Olymp Praha
  Antonín Kasper
  Vladimír Kalina
  Antonín Galliani, Markéta Praha
  Martin Vaculík, Žarnovica
  Filip Šitera, Plzeň
  Petr Vandírek, Plzeň
  Vladimír Višváder, Březolupy
  Hynek Štichauer, Pardubice
  Jaroslav Petrák, Pardubice
  František Liebezeit
  Pavel Ondrašík, Olymp Praha
  Miroslav Fencl, Slaný – prozatím nepotvrzen
  Martin Málek, Březolupy – prozatím nepotvrzen
  Marián Jirout, Pardubice – prozatím nepotvrzen

Dle informací od pořadatele se mohou zúčastnit i další, kteří mají o start zájem. Program doplní stopětadvacítky, čtyřkolky a motokrosaři.

Foto: GRS Liberec