Super Prix Mšeno nabízí opět zajímavé kombinace

Mšeno – 7. října
Už pošesté bude uzavírat českou plochodrážní sezónu tradiční Super Prix Mšeno. Turnaj sponzorských párů nabízí opět zajímavou podívanou, už jen kvůli zajímavým jezdeckým kombinacím napříč spektrem mnoha klubů. Diváci se tedy zítra v ochozech rozhodně nudit nebudou.

Mezi největší aspiranty na medailová umístění patří tradičně páry společností MPM, Kohút a Autokomplex Menčík. A právě tyto firmy nasazují do boje nebezpečně vypadající sestavy také zítra.

Po triumfech v letech 2003 a 2004 se o hattrick pro pražskou společnost MPM pokusí Antonín Šváb s Richardem Wolffem. Kohút Luštenice vysílá do boje Mariána Jirouta a Miroslava Fencla. A pražský prodejce škodovek bude zastoupen ryze juniorským párem Věroslav Kollert – Filip Šitera.

Nicméně překvapit může i kdokoliv další. Pořádající klub staví hned dvě dvojice. Tu první vytvořil z vlastních zdrojů. Vedle zkušeného Karla Průši se objeví stejně nekompromisní Jakub Hejral. Mšenskou dvojkou, ovšem určitě jen podle názvu, budou pardubický Hynek Štichauer s plzeňským Pražanem Matějem Kůsem.

Generální sponzor a prezident mšenského klubu Rudolf Grepl nasazuje dva Němce, s nimiž jsme se na našich oválech už potkali. Logo jeho firmy, Grepl Gestav Čelákovice, ponesou Marco Müller a Christoph Demmel. Posledním párem bude Patrik Linhart s Adamem Vandírkem spojení pod hlavičkou společnosti Dynasty.

Foto: Pavel Fišer

Časový harmonogram:

technická přejímka 11:00
rozprava s jezdci 11:30
trénink 11:40
slavnostní nástup 12:00

Ceník vstupného:

dospělí Kč 40,-
děti do 15 let zdarma
program Kč 10,-

Startovní listina Super Prix Mšeno 2005:

Kohút Luštěnice 1 Marián Jirout, Pardubice
  2 Miroslav Fencl, Slaný
 
Grepl Gestav s.r.o. Čelákovice 3 Marco Müller, D
  4 Christoph Demmel, D
 
Dynasty s.r.o. – Libor Krejčík 5 Patrik Linhart, Slaný
  6 Adam Vandírek, Markéta Praha
 
PDK Mšeno 1 7 Karel Průša, Mšeno
  8 Jakub Hejral, Mšeno
 
PDK Mšeno 2 9 Hynek Štichauer, Pardubice
  10 Matěj Kůs, Markéta Praha
 
Autokomplex Menčík Praha 11 Věroslav Kollert, Liberec
  12 Filip Šitera, Plzeň
 
MPM Trading Praha 13 Antonín Šváb, Olymp Praha
  14 Richard Wolff, Olymp Praha