Josef Franc vás může dostat na pražskou SGP bez placení

Česká Třebová – 30. dubna
Grand Prix České republiky, která se koná na pražské Markétě už přespříští sobotu, plným právem patří mezi vrcholy domácího kalendáře. Ceny vstupného jsou rok co rok předmětem diskuzí fanoušků. Nyní se však nabízí jedinečná možnost pro dva z vás dostat se zadarmo do sektoru I, který je vedle depa, a ještě si vzít s sebou doprovod. Stačí správně zodpovědět na zadání soutěžní otázky tradiční soutěže, kterou pro vás AK Markéta Praha a magazín speedwayA-Z připravili již popáté, a mít samozřejmě přízeň Fortuny při losování.

Soutěžní otázka:
Josef Franc sice nevyhrál Markéta Open kvůli pokaženému startu finálové jízdy, avšak pět předchozích vítězství přesvědčilo pořádající klub, že je to právě on, koho navrhnou na divokou kartu pro letošní rok. FIM jejich návrh akceptovala a tak se v programech u startovního čísla šestnáct bude tisknout jméno Josef Franc.

Josef Franc se ovšem nechystá do první velké ceny svého života. Vaším úkolem je zapátrat v paměti či projít dostupné zdroje a napsat, kolikrát a v jakém roce se Josef Franc při SGP České republiky objevil jako závodník startující na divokou kartu.

Pravidla:
Čtenáři magazínu speedwayA-Z jsou mnohdy vyspělými odborníky, takže se dozajista nenechají zmást jistou záludností otázky. A žádnou novinkou pro ně nejsou ani pravidla.

Své tipy včetně adresy a telefonního čísla zasílejte od této chvíle na e-mailovou adresu vydavatelstvi@speedwayA-Z.cz. Odpovědi bez jména a příjmení, kontaktní adresy, e-mailu a telefonního spojení jsou automaticky neplatné.

Na odpovědi máte čas od této chvíle až do 8. května, kdy přesně ve 23:59 proběhne uzávěrka vašich odpovědí. Jména dvou vítězů, kteří získají po dvou vstupenkách do sektoru I, budou vylosována a poté zveřejněna na stránkách magazínu speedwayA-Z.

Z účasti na soutěži jsou vyloučeni redaktoři a spolupracovníci magazínu speedwayA-Z, zaměstnanci firmy Antonín Škach – Angličtina v České Třebové a členové AK Markéta Praha.

Foto: Wojta Zavřel