Smestav Show vrací Ondřeje Smetanu do sedla stopětadvacítky

Mořina – 13. října
Vzhledem k pokročilé době nám toho pětistovky na českých oválech už příliš nenabídnou. Zato na stopětadvacítky čeká díky Speedway Mini Cupu ještě poměrně bohatý program. Po nedělním Divišově se v úterý 18. října kolibříci představí na malém ovále v Praze. Česká je Smestav Show s Cenou vydavatele magazínu speedwayA-Z a do akce se dostane i Ondřej Smetana.

Ondřeje Smetanu samozřejmě k návratu do stopětadvacítek motivovaly vazby na rodinnou firmu Smestav Mořina. Své ovšem sehrály i vzpomínky. Právě při tréninkovém seriálu kolibříků se poprvé svezl v závodním tempu, když se před třemi roky přišel se svým otcem původně jen podívat a Zdeněk Schneiderwind je přemluvil k aktivní účasti.

Po skončení hlavního závodu Speedway Mini Cupu úterní program na mini ovále za první zatáčkou pražské Markéty neskončí. Vydavatel magazínu speedwayA-Z už tradičně oslaví své narozeniny zvláštní rozjížďkou čtyř nejlepších, jejíž vítěz si odnese speciální prémii tisíc korun. Obdobná rozjížďka bude premiérově vypsána i pro nejmenší adepty plochodrážního řemesla.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark II)