V Liberci bude pěkně veselo

Liberec – 8. srpna
V pátek a v sobotu se liberecký stadion otevře hned pro čtyři motoristické akce. Ve Starých Pavlovicích se bude v pátek odpoledne oslavovat patnáct let na plochodrážních oválech našeho manažera Blažeje Skrzeszewskeho. Oslava bude samozřejmě, jak na dráze, tak mimo ni. Ti, co oslavence znají, tuší, o co půjde.

Chlapík, který zorganizoval tým do naší extraligy, učil se česky, složil zkoušky na trenéra a krátkou dobu si vyzkoušel pozici trenéra v Gniezně, je v současné době v pozici příprav na komisaře dráhy v Polsku.

Pátek tedy bude rozjezd do náročné soboty. Závody amatérů, které taky organizuje Blažej Skrzeszewski, startuji v sobotu úderem patnácté hodiny. Ale pozor – už od devíti hodin začínají ze stadionu veteráni na svoji  jízdu směr Hejnice.

Než se začne závodit na plochodrážních motocyklech, tak nás čekají ještě jízdy tuningových aut v programu DubGang. Sobota tak bude plná aut a motocyklů. Na ploché dráze taky uvidíme mladé borce na dvěstěpadesátkách a samozřejmě v Liberci pojedou elektrické speciály.

Víkend bude večer pokračovat jak programem DubGangu vedle stadionu v kempu, tak přímo na stadionu ve stanu plochodrážníků.

V Liberci bude pořádně veselo | foto GRS Liberec