Lvi a Aligátoři budou respektovat klubovou příslušnost

AKTUALIZOVÁNO – STARTOVNÍ LISTINA

Praha – 30. března
Závodní program na českých oválech pokračuje zítra test matchem pražských a slánských závodníků na dráze v šestém pražském obvodě. Jak Vladimír Vopat, tak Milan Mach plánovali duel dvou vyrovnaných celků bez ohledu na klubovou příslušnost. Nakonec ji však oba týmy respektují, by nenesou oficiální jména, ale pracovní názvy.

„Vypadá to, že necháme jet svoje vlastní sestavy,“ svěřil se magazínu speedwayA-Z pražský kouč. V barvách jeho Petřiny Alligators se objeví stejná šestice, která minulý týden startovala proti Opole. Není vyloučeno, že se další pražský junior objeví v táboře soupeřů.

Tým Slaný Lions totiž pro utkání, které se bude konat dle rozpisu české extraligy, figuruje prozatím jen pět jmen. Přesto se jedná o zajímavou společnost, jejímž leaderem se bezesporu stane Martin Málek. Do akce se dostanou především junioři. Vedle Michala Dudka a Romana Čejky to bude i Eduard Krčmář, který po sobotním pádu v Míšni dal dohromady sebe i motocykl, a Michal Průcha. Ten se divákům představí v sedle pětistovky vůbec poprvé ve své kariéře.

Ve stejném složení by družstva Aligátorů a Lvů měla nastoupit rovněž v odvetě na slánském kolbišti. Její termín nebyl doposud stanoven s ohledem na probíhající přípravu dráhy po zimní přestávce.

Startovní listina: test match v Praze – zítra 16:00:

Petřiny Alligators: 1 Zdeněk Simota
  2 Jaroslav Hladký
  3 Pavol Pučko
  4 Václav Milík, Pardubice
  5 Ondřej Veverka
  6 Zdeněk Vrba
 
Slaný Lions: 8 Roman Čejka
  9 Eduard Krčmář
  10 Martin Málek
  11 Michal Dudek
  12 Michal Průcha

Foto: Wojta Zavřel a Václav Buřič