INTERTEAM odkryl karty

Liberec – 20. února
Liberec se už v minulosti několikrát pokoušel o možnost uspořádat na domácím stadionu v libereckých Starých Pavlovicích extraligu. Požadavky však klub nebyl schopen splnit. Cesta, která se naskytla pro letošní sezónu, se zdála, že by nemusela skončit jen jednou sezónou. Nedostatek jezdců a odstoupení Slováků dalo šanci a Vladimír Vopat, majitel Interteamu, přišel s nabídkou, která se nedala odmítnout.


Tipujte:

Jaké místo obsadí INTERTEAM v extralize 2020?

View Results

Loading ... Loading ...

Martin Vaculík letos za INTERTEAM nepojede
Martin Vaculík letos za INTERTEAM nepojede

Jen málo lidí u nás asi pochopí, jaký to byl pocit. Po několika sezónách, kde se Liberec pohyboval mezi pořadateli mistrovství Evropy a juniorského mistrovství světa byla NAŠE Extraliga výzva. Systém pro letošní rok ukáže, čeho bude naše parta schopná. Naše cíle?

Asi nemáme jen jeden cíl: 1. udržet extraligu v kovatelné podobě, 2. držet krok s konkurencí a 3. pořádat finále u nás na domácí dráze. Liberec se chtěl v letošním roce pustit do přestavby stadiónu. Asi ještě nenastal ten správný čas a tak kalendář pro letošní sezónu máme docela naplněný, a to ne jen plochou dráhou.

Nejen Ještěd se už nemůže dočkat extraligového comebacku
Nejen Ještěd se už nemůže dočkat extraligového comebacku

Naše město pod Ještědem bude účastníkem hned několika novinek. První z nich, bude závod extraligy, první po pětačtyřiceti letech. Pojede se ve ČTVRTEK  14. května od 17.00 hodin.

Rád bych také pozval ty naše závodníky, kteří si v sedmdesátých letech extraligu vyjeli, Josefa Minaříka, Josefa Kalouse, Jaroslava Špinku, Petra Šafaříka či Josefa Rybáře. To byli naši borci, bohužel radost z extraligy trvala jen jeden rok. Doufám, že jsme na novém začátku, a věřím, že to potrvá déle.

Extraliga INTERTEAM 2020:

domácí stadión: Liberec Staré Pavlovice
vedoucí týmu: Vladimír Vopat
vedoucí družstva: Blazej Krezewski, PL
jezdci: Zdeněk Holub
Filip Hájek
Daniel Klima
Daniel Kaczmarek, PL
Adrian Gala, PL
Igor Kopiec Sobczynski, PL
Marcel Studzinski, PL
Daniel Bewley, GB ?
Zdeněk Holub má ambice plnit úlohu jedničky týmu
Zdeněk Holub má ambice plnit úlohu jedničky týmu

Foto: Karel Herman, Pavel Fišer a Mirek Horáček