Poslední červen přinesl další extraligové milníky

Praha – 1. července
Včerejší prohra Slaného na plzeňských Borech zdramatizovala situaci v extraligové tabulce. V otázce postupu do play-off je pouze Mšeno, zatímco v případě ostatních celků se může stát cokoliv. Není proto divu, že manažeři využili poslední šance doplnit své soupisky, přičemž se nebáli i sfér Grand Prix. Termín odloženého utkání Praha vs. Plzeň není ještě známý, nicméně magazín speedwayA-Z už ledacos tuší.

Pražský Olymp se dohodl s Madsem Korneliussenem, Rafalem Okoniewskim a Nicki Pedersenem, jehož by Vladimír Vopat rád pozval do nadstavbové části. Pardubice posílily o Magnuse Zetterströma a Slaný dopsal Rafala Trojanowskeho, Adriana Miedzinskeho a Karola Zabika.

Včera rovněž vypršela lhůta, v níž se Praha a Plzeň měly domluvit na náhradním termínu zrušeného klání na Markétě. Jejich statutární zástupci skutečně našli společnou řeč, ale vzhledem k nutnosti schválit termín výbory obou klubů, nebyl datum ještě oficiálně zveřejněn. Mělo by však jít o září, v kuloárech se spekuluje o úterý po Tomíčkově memoriálu.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D MarkII)