Mistrovství světa motocyklů přijíždí na předvánoční trh již pojednadvacáté

Brno – 14. listopadu
Že velcí motorističtí fandové nemají vyhraněný zájem pouze o jedinou disciplínu, svědčí příklad Karla Hermana akreditovaného za AbajaFans při brněnské velké ceně nebo Kirila Ianatchkova, který barvy speedwayA-Z hájil dokonce ve čtyřech letošních závodech světových superbiků. I proto může být pro plochodrážní čtenářstvo zajímavá informace o chystaném jednadvacátém vydání knihy Mistrovství světa motocyklů. Na jejím ročníku 2018 se podíleli tradičně Vladimír Rejda, Tomáš Gescheidt a Václav Duška mladší.

 

Kniha se věnuje slovem a hlavně obrazem silničářským seriálům Grand Prix, mistrovství světa superbike, Red Bull Rookies Cup, evropským šampionátům, národním mistrovstvím České republiky, Německa, britským superbikům, Alpe Adria, španělskému CEV, IRRC na přírodních okruzích a nově též mistrovství světa endurance a ADAC junior Cup.

Kniha o formátu 22,5 x 31,5 cm čítá 224 stran a můžete si ji objednat na e-mailu fotorejda@volny.cz či mobilu 607 958 673. U příležitosti jejího vydání se v pondělí 17. prosince od 16:00 hodin uskuteční tradiční autogramiáda silničářských es v brněnském klubu Šelepka, kde můžete vyhrát spoustu zajímavých cen.