Česká svodka 10

Ve středu 15. dubna v Premier Trophy se odjel souboj King‘s Lynn vs. Somerset, domácí Tomáš Topinka byl strůjcem vítězství 62:30, když přispěl čtrnácti body a bonusem. Na druhý den ve stejné soutěži Redcar hostil Workington, hostující Adrian Rymel vyjel deset bodů s bonusem, Redcar vyhrál 48:44.
Ve stejný den v Elite League byl k vidění duel Peterborough proti Poole, domácí byli úspěšnější, když porazili soupeře 53:38. Aleš Dryml přispěl domácím šesti body a bonusem.

Páteční program Premier Trophy měl na pořadu závod Edinburgu s Workingtonem, domáci vyhráli jasně 60:34, Adrian Rymel si vyjel čtyři body.

V Polsku se odjel sparing Gniezno vs. Lodž, domácí přesvědčivě zvítězili 63:27. Domácí Filip Šitera šest bodů a bonus, za soupeře Zdeněk Simota dva body.

Ve Švédsku se začala letošní sezóna tradičnímy závody družstev Vetlanda Lagcup, v pátek se odjely tří kvalikikace a v sobotu pak finálové klání. Matěj Kůs měl nabitý program, nejprve startoval za Indianernu Kumla ve finále C, kde získal devět bodů a s týmem druhé místo. Odpoledne v dresu Vargarna Norrkoping ve finále A deset bodů a přispěl k celkové výhře Vargarny.

Elite League měla v sobotu 18.dubna na programu závod Eastbourne proti Lakeside, domácí vyhráli 55:41 a Aleš Dryml za domácí udělal šest bodů a tři bonusy.

Tým Redcar hostoval na dráze Workingtonu v Premier Trophy a prohál 51:38, Adrian Rymel dva body a bonus za domácí družstvo.

Michal Makovský získal druhé místo v Berwicku, kde proběhl závod David Meldrum Farewell, Josef Franc byl vyřazen v semifinále.