Česká svodka 8

V uplynulém týdnu se jelo především v Británii, ve středu 8.dubna v Premier Trophy za tým King‘s Lynn výborně bodoval Tomáš Topinka proti hostujícím Scunthorpe, vyjel čtrnáct bodů a bonus. Závod skončil 62:31 pro domácí.
Ve čtvrtek Aleš Dryml na domácí dráze v Peterborough přispěl k výhře nad družstvem z Ipswiche sedmi body a dvěma bonusy, domácí utkání Elite League vyhráli 53:40.

Páteční program v Elite League byl bohatý na dvojzávody, v jednom startoval Lukáš Dryml za Eastbourne v poledne v Poole a večer doma odvetu. Lukáš bodoval v prvním závodě třemi body a ve druhém sedmi body a bonusem. Duely skončily 36:36 a 51:44.

V sobotním závodě Premier Trophy se jelo utkání Berwick vs. Workington, za domácí dobře bodovali Michal Makovský čtrnácti body a Josef Franc dvanácti body a bonusem, za hosty Adrian Rymel dvanáct bodů. Výhra zůstala v Berwicku v poměru 52:38.

Německý Güstrow viděl v sobotu 11. dubna velikonoční turnaj Osterpokal ve kterém zvítězil Ryan Sullivan z Austrálie. Z našich jezdců Jan Jaroš deváté místo a sedm bodů, Luboš Tomíček třináctá pozice a čtyři body. V rámci podniku se jel závod třídy 125 ccm Markéta Praha proti Güstrowu. Naši mladíci ve složení Jaroslav Hladký, Zdeněk Vrba, Michal Škurla a Ondřej Smetana vyhráli 27:21.