Matěji Kůsovi můžete v boji o další triumf pomoci také vy

Plzeň – 23. ledna
V loňském roce odložil Matěj Kůs oděv korunního prince české juniorské scény, aby se oblékl do královského hávu. Na domácí scéně dobyl hattrick v šampionátech juniorů, což se doposud povedlo pouze Filipu Šiterovi. Nyní má Matěj Kůs další šanci, jak se mu vyrovnat. V anketě o Sportovní hvězdu Plzeňského deníku 2008 však bude potřebovat podporu plochodrážní veřejnosti.

Na západě Čech poměrně ostře sledovaná soutěž má letos už svůj šestý ročník. Motoristický sport je tu populární, protože hlavní cenu si jen jednou odvezl fotbalový brankář Petr Čech. Třikrát dominoval automobilový soutěžák Václav Pech a loni se prosadil Filip Šitera. Ten se však do letošní nominace nedostal. Nechybí v ní ovšem Matěj Kůs, který se v západočeské metropoli narodil.

Pakliže mu chcete v souboji s Václavem Pechem, olympijskou vítězkou Kateřinou Emmons, hokejistou Martinem Strakou, cyklistou Romanem Kreuzigerem a dalšími sportovními osobnosti pomoci, zašlete SMS zprávu ve tvaru DEN SH 6 na telefonní číslo 900 1104. Jedna zpráva stojí pouhé čtyři koruny a hlasovat můžete až do půlnoci 2. února.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark II)