Plochodrážní tým vstřelil gól

Rakovník – 8. listopadu
8. listopadu se konal již druhý ročník plochodrážního fotbalu v Rakovníku, jejímž tradičním soupeřem byla hospůdka Špejchar z Rakovníka. Na zápas se dostavili tito jedinci a dá se říct i stálí účastníci a to Sysel, Milan, malý Miro, Bubo, Nerudin, Kaspík, Laďa, Marek, Pepe, půjčený Béda a Syslova Terka, která byla jako jediná hrající žena na place.

Od první minuty byl nátlak z hostujícího plochodrážního týmu a skvělé zákroky brankáře, který upadl po inkasování prvního gólu, zhruba v druhé minutě utkání. Zápas se odvíjel ve svižném tempu a po odpískání prvního poločasu byl stav 5:0 pro domácí tým z Rakovníka.

Tento stav byl zřejmě zapříčiněn nealkoholickým pivem, které bylo užíváno před zápasem. Hostující tým plochodrážníků se těmito událostmi nechal vykolejit a po úspěšné kombinaci zhruba v polovině druhého poločasu byl vstřelen vytoužený gól a za něj ti Bédo děkujeme.

V nastavené zhruba dvacáté minutě byla odpískána penalta pro náš hostující tým, ale rozhodčí neproměnil a tak konečný výsledek 12:1 pro domácí zůstal nezměněn. Z jezdců se dostavil Pepe Franc, jenž dorazil s malým zpožděním na závěrečné grilování s živou reprodukcí a spousty alkoholického piva. Další ročník je už naplánován. Jen se neví, kdy a kde se uskuteční, ale všichni jste na něj srdečně zváni.