Mistrovství světa motocyklů vychází už po jedenácté

Brno – 18. listopadu
Již jedenáctý rok se na předvánočním trhu objevuje kniha MISTROVSTVÍ SVĚTA MOTOCYKLŮ – rok 2008. Jako vždy v ní naleznete vše podstatné z uplynulé sezóny seriálů silničních motocyklů GRAND PRIX a Mistrovství světa třídy superbike a supersport. Dále se v ní můžete dozvědět také něco o evropském šampionátu superstocků a národních šampionátech Německa a České republiky. Připomeňte si tedy, jak se na trůn královské třídy vrátil Valentino Rossi, poslední sezónu legendy třídy superbike Troye Baylisse, úspěchy Lukáše Peška, Karla Abrahama, Jakuba Smrže a mnoho dalších důležitých okamžiků právě skončené sezóny.

Texty jsou opět v anglické, německé a české verzi, stejně jako kompletní přehled výsledků. Hlavní část knihy tvoří velké množství barevných fotografií. Kniha formátu 22,5 x 31,5 cm je rozšířena na 220 stran.

U příležitosti vydání nové knihy se uskuteční tradiční autogramiáda za účasti našich předních silničních motocyklových jezdců. Termín konání je úterý 2. prosince 2008 v 16 hodin v knihkupectví “Jiří Šedivý”, Masarykova 6, Brno.

Knihu, jejíž cena je Kč 499,-, si můžete objednat na e-mailu fotorejda@volny.cz nebo mobilu 607 958 673.