Začíná se hrát o první sadu vstupenek na pražskou Grand Prix

Praha – 2. května
Soutěž AK Markéta Praha a magazínu speedwayA-Z o vstupenky na Grand Prix České republiky, která se v české metropoli koná v sobotu 2. srpna startuje právě teď. První ze tří kol přináší otázku, za jejíž správné zodpovězení obdrží vylosovaný výherce dva lístky do sektoru na stání.

Soutěžní otázka:
Lukáš Dryml je po několika letech prvním českým stálým účastníkem seriálu Grand Prix. Když jsme však v prestižní sérii měli stálé zastoupení naposledy, nešlo o jediného zástupce, nýbrž hned o tři. Zadání našeho prvního úkolu je vyjmenovat všechny tři a uvést rok, v němž se tak stalo.

Pravidla:
Své tipy včetně adresy a telefonního čísla zasílejte od této chvíle na e-mailovou adresu vydavatelstvi@speedwayA-Z.cz.

Na odpovědi máte čas od této chvíle až do 12. května, kdy přesně ve 23:59 proběhne uzávěrka vašich odpovědí. Losování šastného výherce se bude konat hned druhý den během prvního finále mistrovství republiky jednotlivců na pražské Markétě. Jméno vítěze bude bezprostředně ohlášeno místním rozhlasem a vyjde také na stránkách magazínu speedwayA-Z.

Z účasti na soutěži jsou vyloučeni redaktoři a spolupracovníci magazínu speedwayA-Z, zaměstnanci firmy Antonín Škach – Angličtina v České Třebové a členové AK Markéta Praha.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II)