Zeptejte se: Vladimíra Wasyliwa

Mšeno – 5. dubna
Stál v čele PDK Mšeno od jeho vzniku až do valné hromady letos v březnu. Za tu dobu si našel své příznivce, ale i odpůrce. Zapojil se také do exekutivy české ploché dráhy a do projektu Českého ligového svazu plochodrážních klubů. V současnosti nadále zůstává v mšenském klubovém výboru a zastupuje klub ve VV SPD. Kromě toho se věnuje svému synu Martinovi, jehož čeká druhá sezóna v sedle stopětadvacítky. Vladimír Wasyliw poskytne magazínu speedwayA-Z exkluzivní rozhovor. A také tentokrát mohou jeho podobu ovlivnit také čtenáři.

„Co ve Mšeně nového?,“ řekl magazínu speedwayA-Z Vladimír Wasyliw. „Připravujeme se na sezónu v první lize s cílem vrátit se co nejrychleji do extraligy. Na valné hromadě byl zvolen nový výbor, v jehož čele je dosavadní hlavní sponzor pan Rudolf Grepl. Snížil se počet jeho členů a konkretizují se jejich úkoly. Připravujeme se na pořádání finále mistrovství Evropy juniorů a mistrovství republiky jednotlivců i na další závody.“

Své dotazy na Vladimíra Wasyliwa můžete vkládat formou komentářů k tomuto článku. Vzhledem k rychle se přibližující sezóně je uzávěrka již tento pátek 8. dubna ve 12:00.