Z Tonyho Rickardssona se stal profesionální tanečník a vzorný táta

Stockholm – 6. března
Už téměř dva měsíce mohou diváci každý pátek sledovat na švédské televizi TV4 exmistra světa Tonyho Rickardssona a jeho taneční partnerku Anniku Sjöo v zářivých kostýmech na tanečním parketu. Někdejší švédská plochodrážní hvězda totiž dostala nabídku, aby se zúčastnila třetího ročníku soutěže Let’s dance, obdoby české show Hvězdy tančí.

Za to můžeme poděkovat jeho dvěma dcerám, které ho do toho nastrkaly, jak Tony Rickardsson sám uvedl. Předloni se rozvedl a ukončil svou závodní kariéru. Od té doby se věnuje hlavně dětem a svému podniku.

„Je to paráda přijít domů ve čtyři odpoledne, vyzvednout holky ze školy a pak se jet třeba jen tak projet lodí,“ libuje si Tony Rickardsson. „Klidně bych teď mohl přestat pracovat a žít jen z toho, co jsem si doteď stihl vydělat. Ale to bych se za chvilku asi zbláznil. A taky musím přiznat, že tancování je docela dobrá příprava na nadcházející sezonu.“

Jak mu to jde, můžete ohodnotit sami. Pokud se chcete podívat na tančícího plochodrážníka, klikněte na http://tv4.se/letsdance/annika_tony/. Videopříspěvky jsou na pravé straně obrazovky. A po kliknutí na některý z odkazů, kde je uvedené Tony och Annika, se ukáže nabídka všech jejich vystoupení. A právě ty světle červené jsou taneční ukázky.