Vladimír Višváder byl doplněn na mšenskou soupisku

Mšeno – 13. června
Předloni plnil Vladimír Višváder v extralize nevděčnou úlohu stálého náhradníka v PK Plzeň. Přestože většinu času proseděl na své lavičce v depu, stačil se blýsknout kupříkladu v Pardubicích, kde dlouho nepustil na první místo Antonína Švába. Loni se coby kmenový závodník Březolup dostal na slánskou soupisku. Jediné nasazení v Pardubicích ho poprvé v kariéře dostalo mezi mistry republiky. Po přestupu do Liberce však na ostříleného rutinéra nezbylo v letošní extralize místo.

Počátkem týdne však Vladimíra Višvádera na svou soupisku dopsalo Mšeno. Středočeský klub tak využil možnosti doplnit svůj tým o libovolného závodníka v termínu do 30. června. Ve druhé polovině roku musí se změnou souhlasit všichni ostatní účastníci soutěže.

Antonín Kasper, kouč Grepl PDK Mšeno, pokládá angažmá Vladimíra Višvádera především jako motivační pobídku Jakuba Hejrala. Oba závodníci, kteří jsou blízcí přátelé, mají spolu bojovat o místo v základní čtyřce.

Pro Vladimíra Višvádera jde o comeback. Na mšenské extraligové soupisce působil už v letech 2001 a 2002 poté, co Březolupy musely rezignovat na své starty ve vyšší soutěži.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II)