Poláci nahlásili sestavy

Slaný – 25. dubna
Od pátku do neděle se postupně na oválech ve Slaném, Liberci a Chabařovicích budou prohánět junioři. Na programu jsou tři čtyřutkání proti polským mladíkům. Naši závodníci nastoupí v barvách AK Slaný a Střediska mládeže SCM Slaný. Hostovat budou výběry Rybnika a Czestochowé. Zatímco nad složením českých družstev zatím visí otazník, Poláci už nahlásili jména.

Sestavu našich má na starosti Milan Mach. Extraligový kouč však musí zohlednit také víkendová klání polské ligy. A tak je už dnes jasné, že nepojede Matěj Kůs. Toho čeká v pátek debut v první lize, kdy jeho Lublin zajíždí do Grudziadze. Pražský junior tady změří své síly s Adrianem Rymelem, jenž by měl poprvé obléknout vestu domácího celku. V neděli Matěj Kůs nastoupí doma proti Lublinu. I tady bude proti němu bojovat kolega z Olympu, Luboš Tomíček.

Za slánské družstvo tak pravděpodobně nastoupí Martin Vaculík, Petr Babička a Michal Dudek. O složení SCM Slaný zatím nejsou žádné informace. Výběr je také zúžen výjezdovým utkáním pražské Markéty v Opole.

Poláci o víkendovém turné – Slaný (16:00), Liberec (15:00) a Chabařovice (14:00):

Czestochowa Mateusz Kowalczyk, Damian Romanczuk, Borys Miturski, Kamil Mistygacz
Rybnik Adrian Szewczykowski, Szymon Kielbasa, Pawel Zmarzlik, Martin Ciesielski, Mateusz Trytko