Nešastný den je sobota desátého

Praha – 10. února
Máte-li v podvědomí pátek třináctého jako nešastný den, zapomeňte. Hokejový výběr plochodrážníků se včera v pražské T-mobile aréně postaral o změnu zavedených pořádků. Výsledek odvetného utkání s Pneu K.A.L.T. totiž byl 10:2. Bohužel ne ve prospěch závodníků. Nicméně kapitán Richard Wolff magazínu speedwayA-Z řekl, že jeho družstvo opět zavítá do Kolína a pokusí se napravit reputaci.

„Zápas se hrál s velkým nasazením,“ rozebral Richard Wolff včerejší duel. „Stav vyloučení na obou stranách byl tentokrát vyrovnaný. Za plochou dráhu střelili góly Jirka Rafaj a Slávek Šebela. Michal Bříza byl pro tým velkou oporou a tímto mu děkujeme za účast. Zároveň doufáme, že se s ním budeme moci setkat i mimo led a uvidíme se na ploché dráze.“

Plochodrážníci nastoupili v sestavě, kterou magazín speedwayA-Z přinesl v pátek. Ta bude mít ještě jednu příležitost zkusit konečně porazit tým z kolínského pneuservisu. „I přes krutou prohru už plánujeme výjezd do Kolína,“ nešetří Richard Wolff odhodláním. „Na přátelském posezení v hospůdce U Břízy, vzešlo z týmu Pneu K.A.L.T. další pozvání na utkání v Kolíně, na které jsme zatím nezávazně přikývli. Věříme, že se včerejší akce všem líbila. Děkujeme všem účastníkům a fanouškům, které se pokusíme příště nezklamat, protože takto vysoká prohra je zároveň velkou motivací. A příště bychom rádi prosadili kontrolu registraček zvláště v týmu Pneu K.A.L.T. (smích).

Foto: Richard Wolff