Zeptejte se: Jana Jaroše

Praha – 10. února
Z neznámého motokrosaře se stal slavným plochodrážníkem. V roce 2002 razantně vlétl na ovály, aby záhy proslul svou bojovnou a nekompromisní jízdou. Z ní neslevil ani loni, i když jej na podzim potkala nemoc a zranění. Byl krůček od domácího titulu v jednadvacítkách a jeho odhodlání vystihuje také skutečnost, že k rozhodujícímu závodu nastoupil se zlomenou lopatkou. Junior pražské Markéty Jan Jaroš je dalším závodníkem v seriálu dlouhých zimních rozhovorů magazínu speedwayA-Z, jejichž podobu určují svými dotazy rovněž naši čtenáři.

„Akorát teď drhnu motor, mám ho rozebranej,“ odpověděl Jan Jaroš na otázku magazínu speedwayA-Z, jak se chystá na nadcházející cestu za kanál La Manche. „Dolaďuju Jawy a odjíždět bych měl třiadvacátýho nebo čtyřiadvacátýho, buď s Topasem nebo sám. Už pětadvacátýho tam mám bejt na seznámení se s týmem. Je tam taky setkání se starostou King‘s Lynn a akce se sponzorama.“

Pakliže chcete vznést nějaký dotaz na Jana Jaroše, můžete tak učinit jeho vložením do komentáře k tomuto článku. Uzávěrka vašich příspěvků je příští pátek, tedy 18. února ve 12:00. Rozhovor je domluven hned na následující den.

Foto: Antonín Škach (na materiálu Fujifilm dodaném redakci firmou Ultralab a syn Praha www.ultralab.cz)