Zeptejte se: Adriana Rymela

Štramberk – 3. listopadu
Letos prožil sezónu jako hrom, by tomu jarní rozchod s Berwickem nenasvědčoval. Vybojoval domácí tituly v jednotlivcích a družstvech. Pomáhal Mšenu do extraligy se stejnou vehemencí, jako v ní bránil pražskou příslušnost. Po sérii zranění se stal faktickým leaderem české reprezentace ve světovém poháru družstev i mistrovství Evropy dvojic. A samozřejmě nemohl ujít pozornosti pražské Markéty v otázce záskoku za Bohumila Brhela pro pražskou Grand Prix. Jednatřicetiletý Adrian Rymel je prvním z řady českých plochodrážníků v letošní řadě exkluzivních rozhovorů magazínu speedwayA-Z. Loni se stalo tradicí, že podobu interview mohou vytvářet také naši čtenáři, kteří získají podepsanou fotografii zpovídaného plošináře. A letos v ní budeme pokračovat.
„Samozřejmě je co vylepšovat,“ nespí Adrian Rymel na vavřínech. „Na tituly kašlu, ale pořád je tam hodně věcí nedotažených. Samozřejmě tituly jsou super, ale bylo by milé je zase příští rok obhájit. Ale to chci asi moc…“ V exkluzivním rozhovoru samozřejmě přijde řeč na všechno mnohem detailněji.

Své otázky na Adriana Rymela můžete vkládat od této chvíle až do uzávěrky v pátek 10. listopadu do 21:00. Pakliže chcete získat jeho podepsanou fotografii, nezapomeňte redakci sdělit svou poštovní adresu. Magazín speedwayA-Z si vyhrazuje právo v případě velkého počtu otázek preferovat čtenáře s poštovní adresou na úkor anonymních příspěvků.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II) a Jiří Střalka