Barážoví rivalové zveřejnili jména svých hostů

Pardubice a Mšeno – 2. října 22:30
Dnešní půlnoc byla nejzazším termínem, v němž Pardubice a Mšeno měly nahlásit jména dvou hostů pro svůj barážový duel o extraligovou příslušnost v roce 2007. Dle platných řádů mohou v baráži hostovat jak cizinci, tak čeští závodníci na základě pravidel o hostování a po jejich nahlášení už nelze provést změnu. By oba manažeři využili povolenou lhůtu takřka na maximum, magazín speedwayA-Z pro vás čtveřici jmen zjistil ještě před uzávěrkou.

Jak se potvrdilo, pardubický tým využije termínu Zlaté přilby bezprostředně navazující na mšenskou baráž. Z početné cizinecké legie využije pátého muže letošní Grand Prix Leigha Adamse. Druhým hostem se stane Matej Ferjan, který měl lví podíl na podzimním vzestupu klubu, by to na záchranu nestačilo.

Mšeno na jeden z postů nasadí Adriana Rymela. Novopečený mistr republiky byl v prvoligové kampani jedním z hlavních tahounů středočeského celku. Vedle něj pošle Antonín Kasper do boje Sebastiana Ulamka. Na uvolnění nejlepšího závodníka letošní extraligy se domluvil se slánským koučem Milanem Machem.

Hosté pro baráž – Mšeno 13. října 18:00

Mšeno Adrian Rymel, Olymp Praha
  Sebastian Ulamek, PL
 
Pardubice Matej Ferjan, SLO
  Leigh Adams, AUS

Poznámka: zbytek své sestavy včetně startovních čísel musí oba celky nahlásit nejpozději 24 hodin před závodem, tedy ve čtvrtek 12. října

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II)