Slaný tahal znovu za nejdelší konec

AKTUALIZOVÁNO – FOTO

Plzeň – 13. září
Celkem tři týmy se vystřídaly v průběžném vedení včerejšího šestého extraligového kola v Plzni. Nepovedlo se to pouze domácím. Těm borská dráha příliš nesedla a stále laborovali s nastavením svých strojů. Nakonec skončili poslední, by se stupni vítězů na dohled. Vítězství si odnesli slánští závodníci, kteří rozhodující převahu nabyli až v závěrečné pětině. Ve vyrovnaném duelu připadlo druhé místo Pardubicím. Klíčovou osobou východočeského týmu se stal Matej Ferjan. Když Tomáš Suchánek dovezl z osmnácté jízdy jediný bod, nastoupil vzápětí jako taktická rezerva. Zvítězil a další triumf přidal v rozjížďce s číslem dvacet. Tím vyrovnal pražský bodový zisk, aby posléze v dodatkové jízdě porazil Luboše Tomíčka. Den plný zvratů prožil Matěj Kůs. Do Plzně přijel jen pro jistotu. Jenže nespolehlivý Polák Tomasz Gapinski, který na včerejší závod podepsal smlouvu, bez omluvy nedorazil. Pražský junior se tak rázem ocitl na postu náhradníka. V jedenácté jízdě debutoval ve vyšší soutěži vítězstvím. Při svém dalším nasazení se však vracel v sanitce. Dle posledních zpráv však naštěstí vyvázl z nárazu do mantinelu bez úhony a v plzeňské nemocnici zůstává přes noc jen na pozorování.

Praha úspěšně léčí plzeňský syndrom i bez Poláka
Do začátku závodu zbývaly necelé dvě hodiny. Matěj Kůs zapíjel svůj párek třetinkou kofoly. I když nebyl v sestavě, v jeho dodávce odpočívaly obě dvě jeho motorky. „Vzal jsem ho sem, aby měl s sebou motorky a všechno, kdyby nám náhodou nepřijel Polák,“ vysvětloval situaci Radomír Semela. A samotný závodník k tomu dodával: „Pojedu až příště na Markétě.“

Jenže v tomto směru se Matěj Kůs mýlil. By Tomasz Gapinski podepsal s pražským Olympem kontrakt na tento a poslední závod ve Slaném, vůbec se nenamáhal do Plzně dostavit. Prozíravost pražského kouče byla na místě. Proslýchalo se totiž, že neseriózní Polák už od pondělka nebral žádné telefony s českou předvolbou na displeji. Nekritičtí obdivovatelé skvělých profesionálních pořádků v Polsku dostali pořádnou afku.

Pražský kouč udělal jediné, co mohl. Nečekal na příjezd údajného polského spasitele, aby na poslední chvíli před termínem udělal personální změny v sestavě. Jedenáctku místo Tomasze Gapinskeho oblékl Antonín Galliani a Matěj Kůs se začal chystat na svůj extraligový debut už o týden dříve.

Jak se záhy ukázalo, pražskému Olympu chybělo spíš kousek štěstíčka než nespolehlivý Tomasz Gapinski. Pražané hned na úvod začali popírat pověsti o svém nevyléčitelném syndromu z plzeňského oválu. Adrian Rymel předvedl hned na úvod skvělý start. A by jej z prvního výjezdu překonal Slawomir Drabik, rozhodně nesložil zbraně.

Několikrát byl hodně blízko návratu do čela, ale definitivně se tam prosadil až ve třetím kole. Slawomir Drabik nakonec neudržel ani druhé místo. V poslední zatáčce přiletěl Zdeněk Simota a v nájezdu na cílovou rovinku přimáčkl Poláka na mantinel.

„Byla to férová jízda,“ vyprávěl Adrian Rymel, když sundal přilbu. „Ani já, ani Slawek jsme nechtěli prasit. Bylo to fér. Až teď jsem se dozvěděl, že byl až třetí. Že ho někdo naprasil na prkna. Ale to je speedway. Na fair play si hrajeme akorát my staří.“

Vzápětí přivezl trojku do slánského tábora Pawel Staszek, avšak Antonín Galliani s přehledem udržel druhé místo. Juniorská jízda s triumfálním tažením Luboše Tomíčka pražské vedení konsolidovala. A Olymp se udržel na čele i po první sérii, by jej v rozjížďce s číslem čtyři čekala řádně studená sprcha. Josef Franc si v první zatáčce vyjel moc daleko a zpoždění už nedohnal.

První série naznačila, že favorité to nebudou mít snadné. Za vedoucí Prahu se dostaly Pardubice. Marián Jirout sice kvůli poruše nedokončil první jízdu a Tomáš Suchánek přivezl jedničku. Ovšem hned na to Hynek Štichauer udržel druhé místo před Filipem Šiterou a vše uzavřel létající Matej Ferjan vítězstvím v rozjížďce s číslem čtyři.

Naproti tomu Slaný stále profitoval pouze z vítězství Pawla Staszka. O Slawomiru Drabikovi už byla řeč, Miroslav Fencl začínal jedničkou a Martin Gavenda na motocyklu pokřiveném tréninkovým pádem byl rád, že vůbec zatočil. Slawomir Dudek svým druhým místem ve čtvrté jízdě dostal Plzeň na stejnou úroveň se Slaným. Pardubice měly o bod navíc, Praha o tři.

Všichni se perou
Při každém extraligovém klání se přesvědčujeme, jak vyrovnaná je extraliga dneška. Pádný důkaz o tom poskytl také plzeňský závod. Ve druhé sérii byl vítěz každé rozjížďky z jiného klubu. A přesně ta samá situace nastala i ve třetí pětině.

Nejdříve Luboš Tomíček vyhrál rozjížďku s číslem pět, zatímco Zdeněk Simota urputně válčil s Miroslavem Fenclem. Slaňák nejprve v prvním oblouku překonal Tomáše Suchánka, aby si okamžitě začal dělat zálusk na druhé místo. Dočkal se ho na konci druhého kola. Zdeněk Simota se sice na chvilku vrátil před něj, ale Miroslav Fencl vzápětí kontroval.

Triumf Luboše Tomíčka upevnil pražské vedení. A Praha zůstávala na čele, i když Josef Franc nezískal body ani v šesté jízdě. V první zatáčce ho předčil Martin Vaculík. „Mám celkem dobré dojmy,“ komentoval šestnáctiletý Slovák svůj extraligový debut. „Škoda, že mám jen jeden bod. Start byl špatný, zvedlo se mi to. A pak to bylo těžké na předjíždění.“

V čele mezitím úřadoval Krzysztof Stojanowski, jinak pramálo výrazný. Na koně se však dostávaly i Pardubice. Marián Jirout dojel do cíle hned za plzeňským Polákem. A hned na to si Matej Ferjan rychle poradil s Adrianem Rymelem a inkasoval tři body. Vzápětí však na Prahu přišla zlá chvilka, která ji stála vedení.

Ani Antonín Galliani, ani Josef Franc v osmé, resp. deváté jízdě nebodovali. Naproti tomu Slaňáci létali. Nejprve zvítězil Slawomir Drabik, po něm Pawel Stazsek. Ten tak výborně odčinil svůj předchozí pád. Nicméně do čela průběžné klasifikace se dostaly Pardubice.

Svůj podíl na tom měl Hynek Štichauer, jehož středa na plzeňských Borech zastihla v bojovné náladě. V rozjížďce s číslem osm se nejprve zbavil Antonína Gallianiho, aby nakonec v poslední zatáčce předčil i druhého Slawomira Dudka. A hned po přestávce nedal ani náznak šance Zdeňku Simotovi a Josefu Francovi.

Pardubickou ofenzívu pak zdárně dokončil Matej Ferjan. Slovinský závodník s maďarskou licencí nenašel soupeře ani v desáté jízdě. Pardubice už měly tříbodový náskok na Prahu se Slaným. Leč už v další jízdě vypadl Marián Jirout už ve druhém kole kvůli defektu. A cestu k bodů nenašel v rozjížďce s číslem dvanáct ani Tomáš Suchánek. „Motor nejede,“ postěžoval si. „Po startu jsem tam první a najednou jedu až třetí. Jako kdybych tam dal ruční brzdu…“

Za těchto okolností se do čela vrátil pražský Olymp. Všechno začal Luboš Tomíček. V rozjížďce s číslem deset sice nestačil na Mateje Ferjana, avšak na Slawomira Drabika a Krzysztofa Stojanowskeho ano. Hned na to se však událo jedno z největších překvapení letošní extraligy. Měl jej na svědomí Matěj Kůs, jehož Radomír Semela poslal místo Antonína Gallianiho vstříc první jízdě ve vyšší lize v kariéře.

Pražský junior předvedl ukázkový start. A zatímco Miroslav Fencl s Filipem Šiterou byli zaměstnáni svým duelem o druhé místo, Matěj Kůs nekoukal napravo, ani nalevo a pádil vstříc třem bodům. „Jsem spokojenej,“ netajil se vítěz v cíli. „Mário mi dával najevo, že se chce loktovat. Po startu jsem tam byl já. Naznačil jsem nožičku a šlo to samo. Bylo to dobrý.“

Matěj Kůs srovnal bodový zisk Olympu s Pardubicemi. A v poslední jízdě třetí série poslal Adrian Rymel svůj klub do čela. Start ovšem opanoval Martin Vaculík. Ještě před prvním nájezdem jej ovšem minul Slawomir Dudek. A na slovenského mladíka si vzápětí začal troufat i Adrian Rymel. Ve druhé zatáčce se dostal před něj, avšak vedoucí Polák vzdoroval. Do cíle se vřítili takřka vedle sebe, ale Slawomir Dudek byl na metě přece jen o zlomeček sekundy dříve.

Nakonec se smáli Slánští
Praha dvacet, Slaný s Prahou po osmnácti a Plzeň šestnáct. S takovými bodovými zisky začínaly týmy čtvrtou pětinu. A bitka prvních třech celků s domácími v těsném sledu pokračovala i nadále. Nicméně Plzeňáci se ne a ne zbavit pechu. V rozjížďce s číslem třináct zastavil Krzysztof Stojanowski kvůli defektu už ve druhém kole. A vzápětí se Zdeněk Simota přetočil ve druhé zatáčce a z druhého místa spadl.

V čele se stále drželi Pražané. V třinácté jízdě se však triumfem ve stylu start – cíl vytáhl Miroslav Fencl. V první zatáčce se ze čtvrté příčky za jeho záda posunul Hynek Štichauer. Ovšem Adrian Rymel se jej okamžitě jal pronásledovat. Svůj poslední útok si načasoval do poslední zatáčky.

Jejím vnitřkem skutečně pronikl na druhé místo. Leč pardubický junior se po jeho nájezdu ocitnul na zemi. „Otočil mi řidítko,“ řekl na adresu svého pražského soka. Josef Laštovka intervenoval u Karla Voborníka, který pořadí nijak nezměnil. „Asi se díváme každej na jiný závody,“ ukončil pardubický kouč debatu s arbitrem, jenž na svém rozhodnutí trval.

A co na celou záležitost Adrian Rymel? „Dal jsem blinkr a troubil jsem,“ vtipkoval. „Taky jsem musel kvůli němu v první zatáčce brzdit. Nechovám se jako prase, jak se ale do lesa volá, tak se z něho ozývá. Nicméně Hynek jede dnes hezky. Líbil se mi už ve Svitavách.“

Třetí pardubickou nulu v řadě však aspoň částečně eliminoval Matej Ferjan. V prvním oblouku rychle přeskočil Antonína Gallianiho. Na rovince předčil Zdeňka Simotu, který po pár metrech upadl. Antonín Galliani tak zdědil druhé místo a Olymp stále držel průběžné vedení. Nicméně chvíle jeho vlády nad plzeňským závodem už byly podtrženy a sečteny.

Na start rozjížďky s číslem patnáct znovu zamířil Matěj Kůs. Zatímco prve vyhrál, jeho druhé extraligové nasazení mu přineslo náraz do mantinelu už v první zatáčce. I když jej z dráhy vezla sanitka, vyvázl z celého extempore nezraněn.

Repete ve třech ovládl Slawomir Drabik. A právě díky němu se Slaný poprvé za celé závody dostal do vedení. A už je neměl pustit z rukou až do konce. Na Prahu se začaly vytahovat i Pardubice. Tomáš Suchánek tentokrát proměnil svůj rychlý start ve výraznější zisk. Za Drabikovými zády vyvezl v první zatáčce Filipa Šiteru až k mantinelu. Plzeňský junior okamžitě zlomil svůj motocykl pod Pardubáka, ovšem ten si ho už dokázal uhlídat.

Pardubice byly už o bod za Prahou, jenže dva starty Mariána Jirouta v šestnácté a sedmnácté jízdě nebyly honorovány body. Ke všemu Slawomir Drabik vyhrál rozjížďku s číslem šestnáct. A takticky nasazený Zdeněk Simota podobný výsledek zopakoval i v úvodní rozjížďce poslední série. Tím pádem se Plzeň dotáhla na Pardubice.

V šestnácté jízdě Olymp naposledy úspěšně čelil slánskému náporu. Luboš Tomíček katastrofálně odstartoval. Neplakal však nad rozlitým mlékem, ale okamžitě se pustil do nápravy. Ve druhé zatáčce druhého kola podél vnitřní čáry překonal Mariána Jirouta. A v následujícím okruhu to samé v bledě modrém provedl i Pawlu Staszkovi. „Předtím to bylo jednodušší,“ připustil Luboš Tomíček, když se vrátil do svého depa. „Teď jsem vůbec neviděl zelený světlo. A jen koukal, co se děje.“

Především se však toho dělo hodně v průběžné klasifikaci. Po sedmnácti rozjížďkách vedl Slaný s osmadvaceti body s jednobodovým náskokem na Prahu. A Plzeň s Pardubicemi se dělily o třetí příčku s třiadvaceti body.

Účinkování Tomáše Suchánka v rozjížďce s číslem osmnáct se neslo ve stejném duchu jako doposud. Velice rychlý start, ale už na začátku protilehlé rovinky se musel dívat na výfuk nejen vedoucímu Pawlu Staszkovi, ale také plzeňskému Filipu Šiterovi. Pardubice klesly na poslední příčku, ale především prolomily hranici šestibodového odstupu od vedoucího Slaného.

A Josef Laštovka reagoval bleskurychle. Do předposlední jízdy se už chystal Hynek Štichauer, který právě v Plzni zajel jednu ze svých nejlepších extralig. Nakonec si však přilbu nenasadil. Na ovál vyjel Matej Ferjan v roli taktické rezervy. Mistrný strategický tah se východočeskému klubu bohatě vyplatil.

Nejlépe odstartoval Slawomir Drabik. Matej Ferjan v první zatáčce překonal Zdeňka Simotu i Adriana Rymela. A ihned začal útočit i na vedoucího Poláka. Ten statečně vzdoroval, ale Slovince v poslední zatáčce po své levé ruce přece jen neuhlídal.

Protože Josef Franc, Antonín Galliani a Adrian Rymel ve třech posledních rozjížďkách nasbírali dohromady jen dva body, mohl Slaný začít oslavovat. Navíc se Praha dostala do problémů s Pardubicemi. Matej Ferjan svým vítězstvím za sebou definitivně nechal Plzeň. A nyní přišel na řadu i Olymp.

Nejlepší start rozjížďky s číslem dvacet předvedl Miroslav Fencl. Avšak v prvním oblouku se kolem něho přesypali všichni soupeři. Vedl Matej Ferjan. A Luboš Tomíček ho nemohl za živého boha předjet. A Pardubice v průběžném pořadí dostihly pražský Olymp.

Dodatková jízda přinesla už třetí souboj Luboše Tomíčka s Matejem Ferjanem. „Zase jsem nad ním,“ povzdechl si Luboš Tomíček nad rozlosováním, které poslalo slovinského závodníka opět k vnitřní čáře. A vskutku Matej Ferjan této výhody borské dráhy dokázal využít na sto procent. Vodil Luboše Tomíčka ve stylu start – cíl a zajistil Pardubicím stříbrný věnec. A svým způsobem dodal i naději na záchranu extraligové příslušnosti bez nutnosti absolvovat baráž.

Hlasy z depa
„Super, vyhráli jsme,“ dostal se Miroslav Fencl do hovorné nálady. „Dopadlo to úplně nejlíp, jak mělo. Vedeme o pět bodů, a když si to udržíme v Praze, budeme doma v pohodě. Dneska mi to šlapalo a jel jsem dvacátou jízdu s nejlepšíma. Ale to už bylo rozhodnuto. A dráha byla tvrdá a já nechtěl vyjíždět moc ven.“ Slaný má šanci vyhrát titul už příští středu v Praze. „Stoprocentně pojedu i další extraligy,“ prozradil Miroslav Fencl. „Určitě by bylo pěkný vyhrát na Markétě, abychom to ve Slaným slavili. A jeli s tím, že už to máme v kapse.“

„Aspoň jeden bod, když už nic,“ nechtělo se Martinu Gavendovi moc do řeči. „Nemohl jsem si zazávodit. V tréninku mi spad‘ řetěz a už to šlo. Měl jsem z toho zkřivenou motorku. Byl jsem rád, že jsem zahnul a vyjel z výjezdu.“ Slaný konsolidoval průběžné vedení. „Titul ještě není, v první lize nám druhý místo taky nakonec uniklo,“ varoval Martin Gavenda. „Nevím, jestli budu i v dalších závodech. Ale bylo by to dobré. Úroveň extraligy je dobrá. Je to asi jako v polské lize.“

„Je to hrozná škoda,“ přivítal Hynek Štichauer reportéra magazínu speedwayA-Z. „Měl jsem to hezky rozjetý, ale přišel pád. Se sebou jsem byl spokojenej do čtvrtý jízdy. Aďa mě srazil, i když rozhodčí si to nemyslel. Mrzí mě ta poslední jízda. Chtěl jsem ji jet. Ale začali jsme prohrávat o šest bodů a místo mě nastoupil Matej. Za týden je však další extraliga…“ A jak se Hynek Štichauer dívá na možnost extraligové záchrany? „Myslím si, že baráž nás už nemine,“ zůstával ve své odpovědi skeptický. „Už je to vidět i tím, že za nás jede zase jenom Matej. Ale to je jenom můj názor. Uvidíme…“

„Opět špatný,“ nezastíral Tomáš Suchánek cestou ze stupňů vítězů. „Zkoušel jsem novej motor. A nejelo to. Po startu jsem byl první, před prvním nájezdem až třetí. Vzal jsem druhou motorku a bylo to lepší. Teď nevím, co se vymyslí.“ Pardubice však druhým místem vykročily směrem od baráže a v dalších dvou kolech mají stále naději na přímou záchranu. „To nevím, těžko říct,“ zůstával Tomáš Suchánek střízlivý ve své odpovědi. „Když nám pojedou motory… A budeme mít štěstí… To snad budeme. Já přijedu i na zbývající dva závody.“

„V prdeli nahoru a píčou ke zdi,“ nebral si Marián Jirout při svém hodnocení žádné servítky. „Prostě se nedařilo od á do zet. Od startu až do konce. Nechápu. Stoprocentně je něco ve mně a stoprocentně jsme nezvolili ten správnej motor. O poruchách se mi nechce mluvit.“ Pardubická záchrana není ovšem ještě stále vyloučenou věcí. „Hudba budoucnosti je hudba budoucnosti,“ filozofoval Marián Jirout. „Musí se něco udělat, aby to v Praze dobře jelo. Abych to nekazil a nehrál si na biliár. Jinak všechno mám. Třeba to dopadne, nikdo neví, co bude za pět minut. Jsou ještě dva závody a stát se toho může hrozně moc. Dneska byl den blbec, ale neházím flintu do žita.“

„Vcelku spokojenost,“ vystihl své pocity Luboš Tomíček. „Od minulýho čtvrtka, kdy jsme jeli v Oxfordu, jsem měl celej tejden volno. Relaxoval jsem a byl dneska nažhavenej. Ale ani jednou jsem neodjel z tý čtyřky. S Matejem Ferjanem jsem jel dvakrát zvenku a v rozjezdu zase. Byl rychlejší, lepší, ale nelze lámat hůl.“ Zatímco minulý týden si Luboš Tomíček užil dost volných dnů, nyní se to změní. „V pátek Coventry, v sobotu Divišov a v neděli Andy Smith Testimonial v Belle Vue,“ svěřil se se svým závodnickým programem na nejbližší dny. „Andy je kámoš. Díky němu jsem se dostal do Anglie. Už se těším, nikdy jsem žádnej testimonial nejel.“

„Deset bodů, to je dobrý, dobrý, dobrý,“ hodnotil Adrian Rymel své skóre. „Myslím si, že to jede. Když se ti v extralize nepovede ani jeden start, je to blbý. Kéž by to bylo mnou. Ale dvakrát se mi povedlo předjíždět.“ Za týden čeká Pražany další extraligové kolo na jejich domácí dráze v Praze. „Budeme se snažit víc a asi budeme lepší,“ slíbil Adrian Rymel. „Tu dráhu všichni známe. Nesmí to bejt horší. Extraliga je vyrovnaná a začínalo to smrdět. Škoda, že jsme dnes přišli o Kůsáka.“

„Nevím,“ nemohl Zdeněk Simota najít příčiny nezdaru. „Dneska tady byla jiná dráha. Přivezl jsem si motor, dal převody jako minule, ale nejelo to. Jsem takovej utahanej. V pondělí jsem měl závody a včera letěl sem. Ráno se vracím do Anglie a pak zase zpátky na Divišov. Je toho moc…“ Navzdory poslednímu místu Plzeň stále zůstává druhá v průběžné tabulce. „Snad to v posledních závodech bude lepší,“ věřil Zdeněk Simota. „Tohle stálo za hovno. Přijedu na oba závody. Snad jsme si tu smůlu už vybrali.“

„Mydlilo to jako kráva,“ nevěřícně kroutil hlavou Filip Šitera. „Měnili jsme převody, předstihy, trysky… Nedařilo se celýmu týmu. A jsme dělali, co jsme dělali, nešlo to. A když to šlo, měli kluci defekty nebo pády. Smůla, nic jinýho.“ Nicméně extraliga ještě neskončila. „Doufám, že jsme si smůlu vybrali dneska a příště budeme aspoň o tři příčky výš,“ zvedla se plzeňskému jezdci trošku nálada nad vidinou závodů v Praze a ve Slaném. „Bude to ještě napínavý. Hlavně se chceme vyhnout baráži.“

1. AK Slaný   33
Pawel Staszek, PL 3 X 3 1 3 10
Slawomir Drabik, PL 1 3 1 3 2 10
Martin Gavenda 0 – – 1 – 1
Miroslav Fencl 1 2 2 3 0 8
Martin Vaculík, SK 1 1 2 4
 
2. ZP Pardubice   30
Marián Jirout E 2 E 0 0 2
Tomáš Suchánek 1 0 0 2 1 4
Matej Ferjan, SLO 3 3 3 3 3 3 18+3
Hynek Štichauer 2 2 2 F – 6
Pavel Fuksa   DNR
 
3. PSK Olymp Praha   30
Luboš Tomíček 3 3 2 2 2 12+2
Josef Franc 0 0 0 – 1 1
Antonín Galliani 2 0 – 2 0 4
Adrian Rymel 3 2 2 2 1 10
Matěj Kůs 3 X 3
 
4. PK Plzeň   26
Slawomir Dudek, PL 2 1 3 3 1 10
Filip Šitera 1 1 1 1 2 6
Krzystof Stojanowski, PL E 3 0 E – 3
Zdeněk Simota 2 1 1 F 3 0 7
Michael Hádek   DNR

Aktuální extraligová tabulka:

  malé body velké body
1. Slaný 176 20
2. Plzeň 185 15
3. Praha 182 14
4. Pardubice 175 11

Česká extraliga 2006 v detailech:

  PHA PCE PLZ SLA PCE PLZ TOTAL
  13.4. 3.5. 10.5. 7.6. 6.9. 13.9.  
AK Slaný 4 1 3 4 4 4 20
  32 14 29 33 35 33 176
Slawomir Drabik 12 4-R 9 10 10 45
Sebastian Ulamek 14 15 14 43
Jiří Štancl 5 0 8 5 7 25
Miroslav Fencl 0-R 0 9 3-R 4-R 8 24
Pawel Staszek 8 10 18
Tomasz Bajerski 8 8
Martin Málek 4 1 5
Martin Vaculík 4-R 4
Vladimír Višváder 2-R 2
Patrik Linhart 1 0 1
Martin Gavenda 0 1 1
 
PK Plzeň 2 2 4 3 3 1

15
  30 30 39 31 29 26

185
Zdeněk Simota 7 15 13 11 12 7

65
Filip Šitera 6 8 9 5 11 6

45
Andrzej Huszcza 11 10 10

31
Slawomir Dudek 7 5 10

22
Grzegorz Klopot 6 4

10
Krzysztof Stojanowski 5 3

8
Sebastian Kowolik 3

3
Robert Mikolajczak 1

1
Jan Markvart DNR DNR DNR

Michael Hádek DNR DNR DNR

 
Olymp Praha 3 4 1 2 2 2

14
  31 39 24 30 28 30

182
Luboš Tomíček 6 8 7 8 6 12

47
Adrian Rymel 7 7 1 9 10 10

44
Josef Franc 9 11 3 8 8 1

40
Bohumil Brhel 7 12 13 5

37
Antonín Galliani 1-R 4

5
Pavel Ondrašík 4

4
Jan Jaroš 1-R

1
Matěj Kůs 3-R

3
Richard Wolff 0-R

0
Věroslav Kollert DNR 0

0
 
ZP Pardubice 1 3 2 1 1 3 11
  26 37 28 26 28 30 175
Aleš Dryml 10 13 12 35
Tomáš Suchánek 8 14 4 2 4 32
Matej Ferjan 13 18 31
Marián Jirout 7-R 6 3-R 5-R 10 2 25
Lukáš Dryml 0 14 4 4 22
Hynek Štichauer 1 2 1 3 6 12
Rafal Trojanowski 7 7
Pavel Fuksa 1-R 1 DNR DNR 2

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II)