Zeptejte se: Richarda Wolffa

Praha – 11. ledna
Byl jediným Čechem, jenž se loni probojoval do finále mistrovství Evropy. A by mu všechno nevyšlo dle představ, výborných výsledků dosáhl také na dalších kolbištích. Především v extralize byl v její podzimní části nepřehlédnutelnou jezdeckou osobností s velkou zásluhou na záchraně pražského Olympu před hrozbou baráže. Richard Wolff je dalším v řadě českých plochodrážníků, s nímž magazín speedwayA-Z přinese exkluzivní rozhovor. A již tradičně může zpovídanému jezdci položit své otázky také kdokoliv ze čtenářů.

Mnoho Pražanů už podepsalo na letošní rok kontrakty s britskými kluby. Jak je na tom v tomto ohledu Richard Wolff? „Jednání proběhla, ale vypadá to blbě,“ svěřil se pražský borec magazínu speedwayA-Z. „Byly divný podmínky. V úvahu přicházelo Glasgow, ale tam mě chtěli zároveň s Pavlem Ondrašíkem. Jenže ten podepsal jinde. Taky mě volali z Exeteru, ale tam šel nakonec Švabach. Ale s britskou ligou je to takový, že se všechno během tejdne může změnit.“

Na rozdíl od většiny ostatních neproběhne rozhovor s Richardem Wolffem o víkendu, nýbrž je naplánován na středu 19. ledna. Uzávěrka vašich dotazů, které od této chvíle můžete zadávat ve formě vložených komentářů k tomuto článku, tedy bude už v úterý 18. prosince ve 12:00.

Foto: Antonín Škach (na materiálu Fujifilm dodaném redakci firmou Ultralab a syn Praha www.ultralab.cz)