Robert Wardzala musí zítra zůstat v Polsku

Plzeň – 11. dubna, 14:00
Nepříjemnou zprávu našel před chvilkou ve svém mobilu Leopold Klíma, předseda PK Plzeň. Ozval se mu Robert Wardzala a omluvil se, že zítra nemůže přijet. Plzeňáci rychle našli náhradu. A tak zítřejší první extraligové kolo na pražské Markétě zůstává nadále závodem, který může vyhrát kdokoliv z čtveřice týmů.

„Je mi to nesmírně líto, ale celý můj tým dostal podmínku zúčastnit se ve středu a ve čtvrtek tréninku před důležitým ligovým utkáním,“ omlouval se Robert Wardzala. „A tak nemůžu přijet do Prahy. Pokud bych totiž netrénoval, mohli by mě nenasadit do ligové sestavy. A to by se nelíbilo mým sponzorům. Omlouvám se za komplikace, ale nezavinil jsem je já. Všechno zapříčinilo to počasí. Nešlo dřív trénovat a teď jsou jen dva tréninky před ligou, kterou musíme vyhrát. Proto klub stanovil podmínku, že všichni musíme ve středu a ve čtvrtek trénovat. Ještě jednou se omlouvám, ale nemůžu s tím nic dělat.“

Bleskový telefonát zajistil na zítřejší závod veterána Andrzeje Huszczu. Prozatím jde o jedinou změnu v sestavách, jak je magazín speedwayA-Z přinesl už v pondělí. Všichni manažeři tak hovoří o vítězných ambicích svých družstev. Detaily se naši čtenáři dozví o dnešní půlnoci.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II)