Také pražské přípravy na sezónu jsou v plném proudu

Praha – 6. dubna

Přípravy na letošní sezonu jsou v plném proudu. Také na pražské Markétě se ve čtvrtek pilně trénovalo, zkoušelo a ladilo. To vše pod dohledem Milana Špinky. Na ovále, který se nachází ve velice dobrém stavu se proháněli nejmladší naděje přes juniory Michala Matulu, Matěje Kůse, Michala Gregora, Pavla Pučka a Antonína Gallianiho. A zároveň se řešila i předpokládaná podoba sestavy Olympu na středeční extraligu.


Antonín Galliani byl lehce nachlazen, ale zároveň se připravoval na cestu do polského Opole na kvalifikační trénink v boji o místo v sestavě místního klubu na nedělní ligový závod.

Po vážném zranění se opět tvrdým tréninkem a poctivou prací dostává do formy šestinásobný individuální mistr republiky Bohumil Brhel. Čtyřicetiletý mazák se též chystá o víkendu do Polska, kde bude hájit barvy Lublinu společně s dalším pražským juniorem Lubošem Tomíčkem.

Své první ovály se dle svých strojů absolvoval také Richard Wolff. Po vleklých zraněních se cítí mnohem lépe a je připraven se poprat o místo v mistrovství Evropy a extraligového týmu Olympu. Zároveň se těší na závody na trávě v Holandsku na Velikonoční pondělí. Magazínu speedwayA-Z se svěřil, že závod tohoto typu bude absolvovat téměř po dvouleté přestávce.

Manažer pražského týmu Antonín Kasper také potvrdil předpokládanou sestavu pro středeční extraligu – Bohumil Brhel, Jan Jaroš, Luboš Tomíček, Adrian Rymel a Josef Franc.

Další trénink a zároveň poslední před úvodním domácím podnikem se koná v úterý 11. dubna od 16:00. Tam už Antonín Kasper bude mít své všechny ovečky k dispozici.

Foto: Radek Fanta