Se speedwayA-Z můžete vyhrát ročenku a víno za půl miliónu

Česká Třebová – 28. března
Těsně před začátkem hlavní sezóny v Čechách zaznamenává magazín speedwayA-Z dvě výročí. Toto je jubilejní 1000. článek, jenž náš redakční tým publikoval. A záhy se počítadlo prohlídnutých stránek posune přes hranici půl miliónu. A to nás inspirovalo k další soutěži, která se tentokrát neopírá o žádné znalosti z historie.

Zadání je jednoduché. Stačí na adresu vydavatelství Antonín Škach – Angličtina v České Třebové zaslat vytištěnou stránku, kde hodnota počítadla bude co nejblíže hodnotě 500000. Podmínkou ovšem je, aby šestimístná číslice začínala pětkou.

Každý čtenář může soutěžit pouze s jednou stránkou. A abychom sebrali vodu z mlýna různým kazisvětům, soutěž končí až ve chvíli, kdy dorazí pátý dopis. Teoreticky tak poslední výherní hodnota počítadla činí 599999. Své šance na výhru můžete kontrolovat, zadáte-li do komentáře k tomuto článku hodnotu počítadla, kterou nám odesíláte.

Odměnou pro pět nejrychlejších čtenářů se stane láhev dobrého vína a také výtisk připravované publikace Česká plochodrážní ročenka 2006. Ta má redakční uzávěrku ve středu a koncem týdne putuje do výroby.