Na Evropu jsou tři Češi

AKTUALIZOVÁNO – STARTOVNÍ LISTINA

Pardubice – 20. února
Sobotní kolize Haralda Simona s Maxem Niedermaierem, při níž rakouský matador utrpěl zranění nohy, mělo vliv nejen na nedělní pokračování druhého dílu ledařského mistrovství světa v Blagoveščenšku. Harald Simon se totiž musel odhlásit z víkendového šampionátu Evropu v Kamensku Uralskem.

Volné místo bylo nabídnuto české federaci, která promptně vyhověla. Se startovním číslem jedna se tak představí Radek Hutla, který doprovází svého syna Lukáše, jenž vyfasuje vestu se startovním číslem šestnáct. Lukáš Volejník, který v v Rusku pobývá již třetím týdnem v doprovodu Roberta Růžičky a Martina Běhala, bude závodit s číslem pět.

Startovní listina:
1 Radek Hutla (CZ), 2 Jegor Myškověc (RUS), 3 Claude Gadeyene (F), 4 Max Niedermaier (D), 5 Lukáš Volejník (CZ), 6 Jimmy Olsen (S),7 Jo Saertre (N), 8 Stefan Pletschacher (D), 9 Timo Kankkunen (FIN), 10 Vasilij Nesytych (RUS), 11 Martin Glarner (CH), 12 Josef Kreuberger (A), 13 Daniel Henderson (S), 14 Michajl Dimitrišin (RUS), 15 Jussi Nurenen (FIN), 16 Lukáš Hutla (CZ), 17 Jegor Kazenyj (RUS), 18 Kiril Popov (RUS).

Foto: Robert Růžička