LZ engineering zve nejrychlejšího do fanouškovského sektoru

Soutěž skončila vítězstvím Jana Váni z Hradce Králové

Praha – 19. července
Australané v červených přilbách, Poláci v modrých, Češi v bílých a Dánové ve žlutých přilbách se zítra pustí do boje o stupně vítězů letošního světového poháru. Pražská společnost LZ engineering vás zve rovnou do sektoru, který pořadatelé vyhradili českým fanouškům a ve spolupráci s magazínem speedwayA-Z připravila soutěž, v níž vedle správné odpovědi rozhodne i její rychlost.

Soutěžní otázka:
Ve startovním poli zítřejšího finále nastoupí dva borci na motocyklech osazených spojkami LZ. Vaším úkolem je napsat jejich jména.

Pravidla:
Své odpovědi včetně adresy a telefonního čísla zasílejte od této chvíle na e-mailovou adresu vydavatelstvi@speedwayA-Z.cz. Odpovědi bez jména a příjmení, kontaktní adresy, e-mailu a telefonního spojení jsou automaticky neplatné.

Soutěž končí ve chvíli, kdy dorazí první správná odpověď. Rozhodující je datum, čas a pořadí doručení na redakční e-mail. Vítěz získá od společnosti LZ engineering dvě vstupenky do fanouškovského sektoru včetně bonusů v podobě šály a vlajky.

Z účasti na soutěži jsou vyloučeni redaktoři a spolupracovníci magazínu speedwayA-Z, zaměstnanci firem Antonín Škach – Angličtina v České Třebové a LZ engineering a členové AK Markéta Praha.

Foto: Michal Kohout