Vítězství vás může dostat na pražskou SGP bez placení

Česká Třebová – 30. dubna
Už přespříští sobotu zamíří do stověžaté matičky Prahy společnost elitních plochodrážníků světa. Proniknout mezi ně není rozhodně snadné, avšak na druhou stranu ani nemožné. Dnes večer se při Markéta Open rozhodne minimálně o majiteli vesty se startovním číslem sedmnáct. A právě vy můžete být bezprostředními svědky, jak se v boji o body do prestižního seriálu povede nejen jemu, ale také ostatním závodníkům. Stačí uspět v dalším ročníku společně soutěže AK Markéta Praha a magazínu speedwayA-Z, která právě odstartovala.

Soutěžní otázka:
Josef Franc, který loni rozjásal pražské ochozy díky třem vítězstvím, nebyl jediným naším závodníkem, který dokázal projet vítězně cílem některé rozjížďky během sedmnácti velkých cen na Markétě.

Váš úkol proto zní napsat počet vítězných jízd, které při Velké ceně České republiky na pražské Markétě dosáhli čeští závodníci.

Pravidla:
Čtenáři magazínu speedwayA-Z jsou mnohdy vyspělými odborníky, takže se dozajista nenechají zmást náročností otázky. A žádnou novinkou pro ně nejsou ani pravidla soutěže o vstupenky na pražské závody.

Své odpovědi včetně adresy a telefonního čísla zasílejte od této chvíle na e-mailovou adresu vydavatelstvi@speedwayA-Z.cz. Odpovědi bez jména a příjmení, kontaktní adresy, e-mailu a telefonního spojení jsou automaticky neplatné.

Na odpovědi máte čas od této chvíle až do 7. května, kdy přesně ve 23:59 proběhne uzávěrka vašich odpovědí. Jméno vítěze, který získá po dvou vstupenkách na hlavní tribunu do sektoru J, bude vylosováno hned druhý den a poté zveřejněno na stránkách magazínu speedwayA-Z.

Z účasti na soutěži jsou vyloučeni redaktoři a spolupracovníci magazínu speedwayA-Z, zaměstnanci firmy Antonín Škach – Angličtina v České Třebové a členové AK Markéta Praha.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark II)