Mariánské Lázně zažily debut Lukáše Drymla

Mariánské Lázně – 25. dubna
Včerejší den bude zapsán zlatým písmem pro mariánskolázeňskou dlouhou plochou dráhu. Tréninku se zúčastnili domácí jezdec Karel Kadlec, ledař Antonín Klatovský a ozdoba tréninku bratři Drymlové s otcem Alešem. Překvapením tréninku byla premiérová jízda Lukáše Drymla na našem kilometrovém oválu se svým starším bratrem.

„Ty vole, to byla palba!,“ okomentoval svou jízdu po příjezdu do depa Lukáš Dryml. Pravdou je, že se s oválem seznamoval, ale bylo vidět, že s dráhou nemá sebemenší problém. Zdali se zúčastní závodů na dlouhé ploché dráze je zatím jen ve hvězdách, ale přáním všech příznivců je, aby vyrazil ve stopách svého otce a bratra.

Domácí jezdec Karel Kadlec po tréninku v Mühldorfu a následné v Mariánských Lázních musel změnit styl pro tuto dráhu, ale převodovka v motocyklu pro Mistrovství Evropy veteránů nevydržela, A tak do soboty má plzeňský matador velké starosti, aby vše stihl dokončit.

Rovněž Antonín Klatovský dolaďoval karburátor a oba motory tak, aby byl co nejlépe připraven na nedělní závod mistrovství ČR. Ledy dokončil skvěle na medaili z mistrovství světa, ale díky zranění nestihl odjet mnoho závodů a tak je na neděli zdravě naladěn.

Nezbývá než naším reprezentantům popřát hodně štěstí do víkendových závodů v Mariánských Lázních.


br>
Foto: Miroslav Musil