Čas dovolených platí i pro Talent Speedway Slaný

Slaný – 7. července
Odjezd na dovolené a další prázdninové aktivity nezabránil, aby se v pátek sešli zainteresovaní členové Autoklubu Slaný a připravili, jak bylo avizováno závěrečný díl první poloviny tréninkového programu pro začínající, plochodrážní naděje.

 

Účast na Talent Speedway Slaný sice nebyla oproti minulým tréninkovým setkání nijak závratná. Ale trojice Jakub Hejkal, Jaroslav Bartek a David Filipovský mladší tak aspoň měla více prostoru, aby vstřebávala rady trenéra Miroslava Rosůlka, jemuž ochotně asistoval Bruno Belan.

Další pokračování tréninkových cyklů  TaSS jsou naplánována na začátek dalšího školního roku, ale není vyloučeno, že se mladí jezdci budou moci v sedle svých motocyklů objevit již na konci srpna. To podle  zájmu, který zaznamená Aleš Altman, vedoucí tohoto projektu.

V současné době je na příští pátek 14. července naplánovaná brigáda, která má za úkol připravit malý ovál na další tréninkové jízdy. Její současný stav sice oproti minulým sezonám je ve velmi dobré kondici, byť také jarní úpravy,  které byly nevyhnutelné, zabraly nejen značný časový prostor těch, kteří ochotně pomohli s jeho přípravou. Ta vlastně začala již v prosinci, kdy byl odstraněn na problematických místech materiál a nově dosypán, aby se přes zimní období tyto vrstvy spojily.

Slánský tréninkový cyklus si dopřeje přestávku | foto Václav Buřič