Mšeno tvrdí muziku

Mšeno – 4. července
Během třech prvoligových závodů se ustálilo poměrně jednoduché schéma. Plzeň a Pardubice se perou o vítězství a čelo, zatímco Březolupům se třemi členy v týmu marně hledají úspěšnou vítěznou strategii. Nyní však Mšeno tvrdí muziku a na zítřejší čtvrté kolo soutěže, jehož začátek se z původních osmnácti přesunul na čtrnáctou hodinu, posílilo.

Ještě do dnešního dopoledne v mšenské sestavě vedle Jana Jaroše a obou juniorů Michala Kleina a Stanislava Pouznara figuroval František Irmiš. Místo něj se však krátce po obědě objevil Filip Šitera.

Domácí tak jsou rázem v roli favoritů. Pouze Pardubice staví podobně kompaktní sestavu. Jaroslav Petrák, Václav Milík, Tomáš Suchánek a Tomáš Jůza mohou směle pomýšlet na udržení pozice leaderů.

Potíže však má Plzeň. Zdeněk Simota ohlásil Vladimíru Kosinovi, že je zraněný. A doposud není jasné, zda jej nahradí někdo jiný z plzeňské soupisky, či pojede-li Plzeň pouze se třemi ve složení Michael a Daniel Hádkovi a Jan Holub.

Tradičně ve třech přijedou Březolupy. Jejich vesty tentokrát obléknou Martin Málek, Martin Gavenda a Michal Dudek. Pražané zůstávají věrni filozofii, že první liga je pro mladé závodníky a tým složený z juniorů je toho dokonalým odrazem.

Startovní listina:

Grepl PDK Mšeno: 1 Jan Jaroš, 2 Michal Klein, 3 Filip Šitera, 4 Stanislav Pouznar
Markéta Praha: 5 Pavol Pučko, 6 Jaroslav Hladký, 7 Ondřej Veverka, 8 Zdeněk Holub
ZP Pardubice: 9 Jaroslav Petrák, 10 Václav Milík, 11 Tomáš Suchánek, 12 Tomáš Jůza
Mitas Březolupy: 13 Martin Málek, 14 Michal Dudek, 15 Martin Gavenda, 16 neobsazeno
PK Plzeň: 17 Zdeněk Simota ???, 18 Daniel Hádek, 19 Michael Hádek, 20 Jan Holub

Foto: Wojta Zavřel