Druhý Srandamač se blíží

Kostěnice – 11. srpna
Termín druhého letošního Srandamače v Kostěnicích se blíží. Uskuteční se už v sobotu 28. srpna, tedy prakticky za dva týdny v Kostěnicích na ovále nedaleko od místního železničního nádraží. Tentokrát by se neměl termín závodů potkat s žádným jiným kláním na ploché dráze, ale ani s termínem závodů flattrekářů, neboť jejich mistrák ve Svitavách původně plánovaný na stejný termín, byl zrušen.

 

Žádný jiný závod by neměli mít ani jezdci na motocyklech o obsahu 125 nebo 250 ccm a tak mají šanci na přípravu na září, kdy jejich mistrovské soutěže budou pokračovat. Na startu nebudou chybět ani jezdci v kategorii 500 ccm, ať již místní nebo z větší dálky. Rozdělení jezdců do kategorií přijde na řadu až těsně před zahájením závodů, tak, aby závody byly co nejvíce vyrovnané.

Přijeďte, prosím včas, prezence a trénink jsou od 13.00, závody začnou ve 14.00 hodin. Pro jistotu ještě připomínám kontaktní telefon 602 831 642 na Dana Macla, který pracuje se svými přáteli na přípravě celého areálu a případně doplní veškeré podrobnosti.

Takže na shledanou v sobotu 28. srpna, kdy plochodrážní sezóna 2021 v Kostěnicích pokračuje.

Kostěnice plánují další Srandamač

Foto: Eva Palánová