Všechna družstva budou dnes kompletní

Kopřivnice – 11. července
Drtivá většina účastníků včerejšího přeboru v Kopřivnici přespala, aby se zúčastnila dnešního třetího závodu letošní první ligy. Další borci však ještě přibydou. Václav Milík dorazí z nedalekého Rybniku, kde skončil letošní evropský šampionát. Jakub Valkovič se zase vrací z Debrecenu, kde stál na pódiu mistrovství Evropy dvojic. Žarnovica měla dnes původně nastoupit jen ve třech, což už nyní také není pravda.

 

Na postu manažera Žarnovice se objeví Krzysztof Cap, jelikož Marián Šebián musí podstoupit očkování na covid. Týmu původně zbyl pouze Jakub Valkovič a dnešní sestavu musel řešit hostováním. Pavel Kuchař řekl ano, Jakubu Exlerovi se Slováci nedovolali, takže si domluvili Radka Bambucha.

Jenže Ondřej Smetana oproti původnímu plánu neodjel na druhý břeh kanálu La Manche. Proto dnes posílí Žarnovicu, jejíž manažer ho na jury nahlásí na startovní číslo patnáct. Ligový závod tak nabídne unikátní příležitost sledovat všechna družstva se silnými náhradníky. Pardubice na této pozici totiž mají Václava Milíka, Kopřivnice Josefa France a Praha Jana Kvěcha.

Jan Macek samozřejmě nesmí v dnešní kopřivnické sestavě scházet

Foto: Karel Herman